Web Analytics Made Easy - Statcounter

غریب فاضل‌نیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این نشست با اشاره به رویکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر تحقق آموزش پژوهش‌محور و پژوهش آموزش‌محور و همچنین برقراری ارتباط‌های موثر میان دانشگاه و صنعت، از تداوم برنامه‌ریزی‌ها و روند‌های فعالیتی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این زمینه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: دانشجو در کنار تحصیل، باید این امکان را داشته باشد که بتواند به صورت عملی نیز با صنعت ارتباط برقرار کند تا هم دانش موثرتری را به دست آورد و هم به دنبال آشنایی با نیاز‌های صنایع، بستر مناسب‌تری برای تحقق نظام ایده‌ها و نیاز‌ها و همچنین ورود به عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان و کمک به تولید کشور در اختیار داشته باشد.

فاضل‌نیا گفت: در سطح شهرستان کازرون، نیروگاه سیکل ترکیبی و منطقه ویژه اقتصادی و شهرک‌ها و نواحی صنعتی، امکان مطلوبی را برای تحقق این فرایند مهیا کرده‌اند که با هر ۲ مجموعه تعامل‌هایی برقرار کرده‌ایم و با نگاه‌ها و رویکرد‌های مناسبی که در سطوح مدیریتی آن‌ها وجود دارد، شاهد باز شدن دریچه‌های امیدبخشی از همکاری‌ها هستیم.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین به ظرفیت‌های بالقوه این شهرستان اعم از برخورداری از چاه‌های نفت و تأسیسات نفتی، وجود نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون، دسترسی مناسب این شهرستان به منطقه پارس جنوبی و قرار گرفتن در پس‌کرانه‌های خلیج فارس به رویکرد‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون در جهت کمک به شکوفایی این حوزه‌ها اشاره کرد.

او گفت: در تبیین مسیر توسعه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به حوزه انرژی توجه زیادی داشته‌ایم. علاوه بر آنکه کازرون در این حوزه ظرفیت‌های فراوانی دارد، از حضور فریدون عباسی‌دوانی به عنوان نماینده شهرستان‌های کازرون و کوهچنار که عضو کمیسیون انرژی مجلس و از چهره‌های دانشگاهی و مطرح این حوزه در سطح کشور محسوب می‌شود نیز برخوردار است.

فاضل‌نیا گفت: علاوه بر این موارد دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان تنها دانشگاه دولتی غرب استان فارس و قطب علمی منطقه، اعضاء هیئت علمی توانمند و زیرساخت‌های مطلوب و متعددی در دانشکده‌های مختلف، از جمله دانشکده‌های علوم پایه و فنی مهندسی دارد که می‌توانند ظرفیت‌های علمی مناسبی برای ارتقای صنایع فعال در شهرستان کازرون و غرب استان فارس باشند.

رضا بامیان مدیر نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون نیز در این نشست، ضمن معرفی ظرفیت‌های موجود در این نیروگاه، ارتباط موثر دانشگاه و صنعت را یکی از شاخص‌های مهم توسعه‌ای برشمرد.

او گفت: باید تلاش شود تا این ارتباط در قالب مکانیزم‌هایی موثر و هدفمند، محقق شود. با ایجاد مکانیزم‌های ارتباطی موثر می‌توان ضمن شناخت بهتری از نیاز‌های دو طرف، مجموعه متنوعی از ایده‌های موجود را به گونه‌ای هدفمند و موثر در قالب برنامه‌های مختلف پژوهشی، مطالعاتی و اجرایی بررسی و به گونه‌ای مناسب در مسیر تحقق قرار داد.

مدیر نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون همچنین با تقدیر از رویکرد تعاملی دانشگاه سلمان فارسی این شرستان از آمادگی این نیروگاه برای توسعه همکاری‌ها و فعالیت‌های مشترک خبر داد.

در ادامه این نشست سایر اعضای هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و مدیران نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون، ضمن بررسی موارد مطرح شده در نشست پیشین و مجموعه ارتباط‌های برقرار شده، به بیان دیدگاه‌ها و بررسی عملیاتی مسیر‌های مشترک همکاری پرداختند.

در ادامه مقرر شد ۲ عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان عضو کمیته تحقیقات نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون با این نیروگاه همکاری داشته باشند تا از این طریق ارتباطات پایدار در حوزه‌های مختلف پژوهشی و آموزشی شکل بگیرد.

در حوزه دانشجویی نیز مقرر شد علاوه بر تقویت کمی و کیفی حضور دانشجویان، ارتباط دوسویه آموزشی و کارگاهی بین ۲ مجموعه برای دانشجویان دنبال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه سلمان فارسی نیروگاه سیکل ترکیبی همکاری مشترک نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون دانشگاه سلمان فارسی کازرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۰۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور

 به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری جشنواره سرود فجر با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حامد جلیلی مدیر دفتر سرود، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره در سالن جلسات اداره کل موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. 

 در بخشی از این نشست، مدیر دفتر سرود  درباره بخش جوایز گفت: ما برای هر بخش جوایز مختلفی تعیین کردیم، چیزی که تعیین شده تندیس جشنواره، یک لوح تقدیر و جایزه نقدی خواهد بود.

حامد جلیلی در ادامه گفت: چون این دوره اول است ظرفیت فقط برای ایران بود نگاه ما فراتر از ایران است طبق رصد ما گروه های سرود می توانند فرامرزها کار کنند.

سمیعی درباره ارتباط با دیگر هنرمندان فعال شهرستان ها گفت: این جلسات استانی فرصت خوبی برای شناخت ظرفیت ها است ، این ارتباط در شهرستان ها الان در حال شکل گیری است .

جلیلی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره مبلغ بودجه جشنواره گفت: ما عادت نداریم درباره بودجه صحبت کنیم گرچه کاملا گروه ها جهادی کار کردند، الان مبلغ دقیق نداریم.

جلیلی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره برپایی ادامه دار جشنواره گفت: بله جشنواره قرار است هر سال برگزار شود و انشالا این قسم هنر در مسابقات و جشنواره ها حضور داشته باشند.

سمیعی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره ارتباط با بدنه دانشگاهی کشور گفت: ما وقتی صحبت از بحث اکادمیک‌ می کنیم، یعنی این خلاها را احساس کردیم و یک پله جلو هستیم اما این سوال ذوابعاد است و این یکی از ابعاد است، ما از یک سو می توانیم برای مربیان و استعدادهای سرود کلاس های آموزشی طبقه بندی شده بگذاریم و دانشگاه اینجا می تواند کمک کننده باشد تا در یک ارتباط سازنده استعدادها معرفی شوند و این ظرفیت های گروهدهای کر بتوانند مبنای درسی قرار بگیرند و ما این امادگی را اعلام می کنیم که انی همکاری را با دانشگاه ها داشته باشیم.

سمیعی در ادامه در پاسخ به انتقادات به وضعیت سرود کشور گفت: ما همیشه منتقد شرایط و ساختار سرودی که وجود دارد هستم به باور من سرود یک اتفاق موثر است و می تواند بازگو کننده خیلی موارد باشد، اما در یک سردرگمی قرار گرفته است. اگر اینجا صحبت انتقادی نمیکنم به یک دلیل است که جشنواره مرکب حرکت است نه مقصد ، ما اینجا صحبت از اهمیت ابعاد اکادمیک می کنیم چون مشکلات ان را حس می کنیم و میخواهیم جبران کنیم تا این گروه ها را ترمیم کنیم.

جلیبی نیز اظهار داشت: تنها ارگانی الان با ما همکاری می کند مجموعه رسانه‌ای نهضت است و برای همکاری بیشتر با سایر نهادها  هم آماده هستیم.

سمیعی در پایان گفت: ما به یک راهبرد اجماعی در عرصه سرود کشور نیاز داریم و این بهترین اتفاق برای سرود است.

 این خبر در حال تکمیل است....

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت