Web Analytics Made Easy - Statcounter

 غریب فاضل‌نیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در ابتدای این نشست با تقدیر از رویکرد‌های فرماندار ویژه شهرستان کازرون برای تقویت اثربخشی دانشگاه‌ها در سطح شهرستان و  رویکرد‌های دانشگاهی  گفت: فریدون عباسی‌دوانی نماینده مردم  کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی، زمینه مطلوب برای توان‌افزایی دانشگاه‌ها و مراکز علمی شهرستان ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به معرفی ظرفیت‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون و برنامه‌های محقق شده در دست اقدام و آمادگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای کمک به حل مسائل شهرستان و تقویت توسعه آن مبتنی بر مبانی علمی گفت: با تقویت ارتباط دانشگاه سلمان فارسی کازرون در سطوح ملی، استانی، شهرستانی و تقویت تعامل‌ها، تلاش شد سیاست‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور تعامل حداکثری با مجموعه‌های مختلف و کمک به حل مسائل جامعه، در این حوزه گام  های موثری بردارد.

فاضل نیا با برشمردن برخی ظرفیت‌های مغفول مانده در روند توسعه‌ای شهرستان کازرون گفت: توسعه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مطالبه جدی مردم این شهرستان است که در این مسیر برطرف کردن برخی مسائل پیش‌روی دانشگاه با تکیه به ظرفیت‌های مختلف محلی و  حرکت به سمت واگذاری طرح‌های مختلف مطالعاتی، پژوهشی و آموزشی دستگاه‌های مختلف اجرایی به این دانشگاه می‌تواند توانمندی دانشگاه را در ارائه خدمات مطلوب به جامعه تقویت  کند.

محمدعلی بخرد معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون نیز گفت: باید با نگاهی بلندمدت و در قالب ایجاد سازوکار‌های اصولی و پایدار، تلاش شود تا دانشگاه سلمان فارسی کازرون و نخبگان دانشگاهی این شهرستان در سطح کشور اثرگذاری مطلوب و موثری در برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای و بلندمدت این شهرستان داشته باشند.

او گفت: شهرستان کازرون در حوزه‌هایی مانند باستان‌شناسی، گردشگری، نفت و گاز، کشاورزی و صنعت دارای ظرفیت‌های بسیار حائز اهمیت و مهمی است که هدف‌گذاری توسعه‌ای دانشگاه سلمان فارسی کازرون باید مناسب با این ظرفیت‌های توسعه‌ای شهرستان باشد، به گونه‌ای که بتواند بیشترین و مطلوبترین بازدهی را ایجاد کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه سلمان فارسی کازرون تقویت توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۸۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش گفت: طی یک سال گذشته، ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، اصغر فرهادی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت هفته معلم اظهار کرد: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

فرهادی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، اضافه کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد، گفت: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

کد خبر 751127

دیگر خبرها

  • سند آمایش لرستان در چارچوب برنامه توسعه تا مردادماه آماده شود
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند