Web Analytics Made Easy - Statcounter

غریب فاضل‌نیا، طی بازدید از شرکت‌ها و کارخانه‌های مستقر در شهرک صنعتی شهید مصلحیان این شهرستان و در گفت‌وگو با صنعتگران، به رویکرد‌ها و سیاست‌گذاری‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت توسعه فعالیت‌های فناورانه توسط دانشگاه‌ها و کمک به واحد‌های صنعتی به ویژه از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: برای تحقق این رویکرد، بستر‌های مناسبی را از جمله در قالب راه‌اندازی مرکز نوآوری انرژی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون ایجاد کرده‌ایم و در تعاملی هم‌افزا با نهاد‌های مرتبط در سطح استان و شهرستان، در حال توسعه این بستر‌ها هستیم.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون گفت: در حال حاضر این آمادگی را داریم که در حوزه‌های مختلف اعم از تسهیل در حلِ دانش‌بنیانِ مشکلات شرکت‌های مستقر در کازرون و غرب استان فارس، ارائه آموزش‌های تخصصی و مورد نیاز شرکت‌ها و کارخانه‌ها از طریق مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی و تقویت حوزه‌های فناور اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین با اشاره به شعار انتخاب شده برای سال جدید از سوی مقام معظم رهبری، گفت: دانشگاه‌ها می‌توانند نقشی اثرگذار در جهت تحقق این شعار داشته باشند.

او گفت: بر همین اساس در دانشگاه سلمان فارسی کازرون و در ادامه برنامه‌ریزی‌هایی که برای حمایت از کارآفرین‌ها و کمک به شروع به کار و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داده بودیم، در تلاش هستیم تا امسال نیز این حوزه را بیش از پیش توسعه دهیم.

به گفته او در همین رابطه برنامه‌ریزی‌های مختلفی را در دانشگاه سلمان فارسی کازرون آغاز کرده‌ایم که از جمله آن‌ها برقراری ارتباط بیشتر با شهرک‌ها و نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی مستقر در منطقه است و با رویکرد‌هایی که از سوی نماینده مردم شهرستان‌های کازرون و کوهچنار و معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون دنبال می‌شود، امید‌های زیادی برای تحقق این موضوع و ایفای مناسب‌تر نقش‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی دانشگاه در برابر جامعه داریم.

فاضل‌نیا همچنین در نشست مشترکی که در پایان این بازدید برگزار شد، با اشاره به نتایج برخی مطالعات علمی، بُعد جغرافیایی کازرون را یکی از مزیت‌های مهم و بالقوه این شهرستان ارزیابی کرد که شرایط مناسبی برای توسعه این منطقه به وجود آورده است.

او گفت: می‌توان امید داشت با نزدیک‌تر شدن هرچه بیشتر دانشگاه و صنعت به یکدیگر و ورود اعضای هیئت علمی، دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی به فضا‌ها و عرصه‌های میدانی صنایع و حضور صنعتگران در دانشگاه‌ها و برقراری تعامل‌های مسئله‌محور بین آن ها، علاوه بر آنکه در حوزه‌های کارآفرینی و ایجاد اشتغال، رونق‌بخشی‌هایی صورت بگیرد، اثرات توسعه‌ای ماندگاری نیز برای شهرستان کازرون و غرب استان فارس ایجاد شود.

به گفته رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بر همین اساس دانشگاه سلمان فارسی کازرون آمادگی دارد تا در تعاملی هم‌افزا با شرکت شهرک‌های صنعتی و سایر نهاد‌های تأثیرگذار در این حوزه، به ارائه خدمات در حوزه‌ی مأموریتی خود بپردازد.

مجید صادق‌زاده مدیر نواحی صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کازرون نیز در این نشست با قدردانی از رویکرد ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون و گام‌های برداشته شده از سوی این دانشگاه، برقراری چنین تعامل‌هایی را برای صنعتگران و فعالان این حوزه امیدبخش توصیف کرد.

او گفت: حضور دانشگاه سلمان فارسی کازرون در شهرک صنعتی شهید مصلحیان و سایر نواحی و مناطق مشابه، می‌تواند امیدواری‌های فراوانی را از جهات مختلف به وجود آورد.

صادق‌زاده گفت: این آمادگی را داریم تا با کمک به تقویت ارتباط‌های دو سویه دانشگاهیان و صنعتگران، بتوانیم بسترسازی مناسبی برای گام‌برداشتن هرچه بیشتر در مسیر شکوفایی استعداد‌های منطقه و کمک به توسعه صنعتی شهرستان کازرون ایجاد کنیم.

مدیر نواحی صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کازرون همچنین به تشریح برخی ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل صنعتی در کازرون پرداخت و برخی از حوزه‌هایی که دانشگاهیان می‌توانند به کمک صنعتگران بیایند را برشمرد.

در این نشست همچنین به گفتگو و تبادل نظر پیرامون راه‌های تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و استفاده از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان جهت رونق‌بخشی به تولید پرداخته و در نهایت مقرر شد در قالب تفاهم‌نامه‌ای مشترک، زمینه‌های همکاری مشخص و اقداماتی همچون راه‌اندازی دفتر همکاری‌های مشترک دانشگاه سلمان فارسی کازرون و نواحی صنعتی کازرون محقق شود.

امروز سه‌شنبه ۳۰ فروردین‌ماه، رئیس و جمعی از اعضا هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه سلمان فارسی کازرون و اعضای برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این دانشگاه، به همراه مدیر نواحی صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کازرون، با حضور در شهرک صنعتی شهید مصلحیان شهرستان کازرون، ضمن بازدید از برخی شرکت‌ها و کارخانه‌های مستقر در این شهرک و گفتگو با صنعتگران، در نشستی مشترک به بررسی راه‌های ایجاد تعامل‌های دوسویه با هدف تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و استفاده از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان جهت رونق‌بخشی به تولید، گفتگو و تبادل‌نظر کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تفاهم نامه همکاری نواحی صنعتی شرکت های دانش بنیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون شرکت های دانش بنیان شهرستان کازرون نواحی صنعتی ویژه اقتصادی شرکت ها او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۰۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، رییس اداره روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گفت: این تفاهم نامه در راستای تقویت همکاری‌های مشترک در زمینه آموزش شامل برنامه‌های کوتاه مدت تحصیلی، بازدید‌های آموزشی، تبادل دانشجویان و اساتید و فعالیت‌های پژوهشی مشترک بین دو دانشگاه منعقد شده است.

دکتر محمد باقر اولیاء اظهار داشت: در این راستا تفاهم نامه همکاری بین دانشکده‌های بهداشت دو دانشگاه به صورت جداگانه منعقد می‌شود.

دیگر خبرها

  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم