Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، غریب فاضل‌نیا ظهر چهارشنبه در آئین امضا تفاهم‌نامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون و علوم پزشکی شیراز، ضمن اشاره به بیانیه مأموریت دانشگاه سلمان فارسی کازرون و سیاستگذاری‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای ارائه خدمات علمی مطلوب به جامعه، گفت: در روند برنامه‌ریزی‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون تلاش کرده‌ایم تا ضمن احصاء مسائل مختلف جامعه، در فرایندی هم‌افزا بتوانیم با بهره‌گیری از توانمندی‌ها و بسترهای علمی مختلف، ظرفیت‌های مختلف این دانشگاه را در جهت کمک به حل این مسائل فعال نمائیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تقدیر از رویکرد هم‌افزا دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به ویژه همراهی‌های دکتر سیدوحید حسینی، دکتر عباس رضاییان‌زاده و دکتر حسین پارسایی در راستای بسترسازی برای همکاری‌های مشترک افزود: ظرفیت‌های علمی مناسب دانشگاه سلمان فارسی کازرون به ویژه در حوزه‌های علوم پایه و فنی مهندسی، می‌تواند در کنار ظرفیت‌های عملی مناسب دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار گیرد و در مجموع علاوه بر آنکه فرصتی برای ارائه خدمات بهتر علمی به شهرستان کازرون و غرب استان فارس فراهم آورد، بستری برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و کمک به دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی نیز نماید.

در این نشست همچنین دکتر سید حید حسینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با حائز اهمیت ارزیابی نمودن فعالیت‌های مشترک این دو دانشگاه، ابراز امیدواری نمود اجرایی شدن بندهای این تفاهم‌نامه بتواند زمینه‌ساز ارائه خدمات علمی مناسبی به جامعه شود.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید نمود و تحقق این مسئله را گامی مهم در جهت بهبود سطح کمی و کیفی خدمات علمی و پژوهشی به جامعه دانست.

تفاهم‌نامه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های پژوهشی، پشتیبانی و توسعه تنظیم شده و در قالب آن، مواردی همچون توسعه فعالیت‌های پژوهشی و انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در حوزه فناوری سلامت، فراهم‌سازی امکان دسترسی اعضا هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران هر دو مرکز به بسترها و زیرساخت‌های پژوهشی طرفین اعم از کتابخانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعاتی، همکاری در جهت راه‌اندازی مرکز نوآوری رشد در حوزه فناوری سلامت، استقرار میز خدمات مشترک جامعه‌محور، حمایت از طرح‌ها و پروژه‌های دانشجویی و… در نظر گرفته شده است که پس از بررسی در کمیته‌ی مشترک و طی مراحل معمول، در مراحل اجرایی قرار خواهند گرفت.

کد خبر 5466371

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شیراز کازرون وحید حسینی ویروس کرونا بوشهر گرد و غبار کرمانشاه آلودگی هوا آمار کرونا ماه رمضان 1401 هفته هنر انقلاب اسلامی خراسان رضوی مشهد انقلاب اسلامی هنر ماه مبارك رمضان گرد و خاک خطبه های نماز جمعه دانشگاه سلمان فارسی کازرون دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی شیراز تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۳۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: عین اللهی: کمبود دارو در کشور وجود ندارد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229907 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • امضای تفاهم نامه همکاری اداره کل ورزش و جوانان با اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز