Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون ظهر سه شنبه در مراسم رونمایی از دو عنوان کتاب در ابتدای این آئین که جهت رونمایی از کتاب‌های «جومه ویل چاپی»، تألیف دکتر فرهاد براتی، عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و سهراب سعیدی، دانشجوی دکترای ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و همچنین کتاب «طبیعت چه‌گونه کار می‌کند؟»، نوشته پر باک و ترجمه دکتر صحابه هاشمی، انتشار مکتوب اندیشه‌های علمی را یکی از برجسته‌ترین و مؤثرترین راه‌های ارتباط دانشگاهیان با جامعه دانست و گفت: یکی از اصول حرفه‌ای دانشگاهیان این است که آنچه را می‌دانند و آنچه را که در ادامه پژوهش‌ها و مطالعه‌های روشمند و علمی‌شان به دست آورده‌اند را منتشر کرده و نتایج آن را در اختیار جامعه قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غریب فاضل نیا تصریح کرد: خوشحالیم که در ادامه تلاش‌های قبلی اعضا هیئت علمی توانمند دانشگاه سلمان فارسی کازرون در قالب انتشار دستاوردهای علمی‌شان در قالب کتاب‌ها و مقاله‌های علمی، امروز شاهد انتشار این کتاب‌های جدید هستیم که این مسئله نشان دهنده توانمندی‌های اعضا هیئت علمی و دانشجویان مستعد آن است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تفاهم‌نامه منعقد شده با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و بستر فراهم شده برای تسریع در روند اخذ مجوز انتشارات دانشگاه، تاکید کرد: در ادامه ظرفیت‌سازی‌های صورت گرفته در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، تأسیس انتشارات این دانشگاه به عنوان یکی از برنامه‌های معاونت آموزشی و پژوهشی این دانشگاه دنبال می‌شود تا بتواند بستری برای انتشار پژوهش‌های علمی صورت گرفته در این دانشگاه را فراهم آورد علاوه بر اینها امیدواریم با تمرکز هرچه بیشتر مطالعات و پژوهش‌ها بر مسائل مرتبط با کازرون و منطقه غرب استان فارس، بتوانیم هرچه بیشتر به ارائه خدمات مناسب به جامعه بپردازیم.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب جومه ویل چاپی در قطع وزیری و در ۲۲۴ صفحه و کتاب «طبیعت چه‌گونه کار می‌کند؟» نیز در قطع وزیری و در ۲۷۴ صفحه منتشر گردیده است.

کد خبر 5380901

منبع: مهر

کلیدواژه: رونمایی کتاب کازرون دانشگاه سلمان فارسی کازرون ویروس کرونا بوشهر بارش باران شب یلدا بارش برف خطبه های نماز جمعه گرگان آمار کرونا کرمانشاه عکس استانها واکسن کرونا آتش سوزی ایلام دانشگاه سلمان فارسی کازرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۰۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد

حسن کی‌پور، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره ساماندهی رشته های این دانشگاه گفت: تعدادی رشته های جدید راه اندازی شده و بیش از ۱۰۰ رشته درسی بدون داوطلب حذف شده است.

وی با بیان اینکه تمام رشته ها باید پیوست شغلی داشته باشند تا بتوانیم آن رشته ها راه اندازری کنیم افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای برای راه اندازی رشته های جدید علاوه براینکه باید دانشجوی هنرستانی و فضای آموزشی و هیات علمی به اندازه کافی داشته باشند باید رشته ای را که تقاضا می کنند دارای پیوست شغلی باشد. همچنین باید از امکانات کارگاهی هم برخوردار باشند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه فنی و حرفه ای با همه امکانات تلاش بی وقفه ای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیات علمی و کارمند در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: در حال حاضر حداقل یک هزار عضو هیات علمی نیاز داریم، برنامه دانشگاه این است که یک تعدادی از این اساتید را از دانشگاه پیام نور و دانشگاه های دیگر که داوطلب می شوند تامین کند چون مشکل استخدام ندارند و می توانیم جابه جا کنیم و به دنبال مجوز استخدام عضو هیات علمی نیز هستیم.

کد خبر 6100085

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای