Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، غریب فاضل‌نیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، امروز ۳۰ شهریورماه و در قالب ارائه گزارشی، با تقدیر از پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و حمایت‌های فریدون عباسی‌دوانی نماینده مردم شهرستان‌های کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی و حل پایدار بخشی از مشکل اشتغال توسط دانشگاه‌های کازرون، در کنار ارائه خدمات علمی برای توسعه فضای کسب و کار در سطح شهرستان، یکی از مطالبات دیرینه مردم شریف این منطقه محسوب می‌شده است که خوشبختانه اکنون با تجهیز و راه‌اندازی مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بستری مناسب برای تحقق این مهم فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین با تقدیر از تلاش اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه که طی ماه‌های گذشته تلاش‌های گسترده‌ای برای استقرار این مرکز در دانشگاه و آماده‌سازی آن را دنبال نموده‌اند، تصریح کرد: در حال حاضر علاوه بر شکل‌یابی چارت سازمانی این مرکز، فضای اداری مستقل و مطلوبی برای استقرار تیم‌ها، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه سلمان فارسی کازرون آماده شده است.

فاضل‌نیا گفت: علاوه بر این، آزمایشگاه‌ها و بخش‌های دیگری از دانشگاه نیز که می‌تواند به صورت اشتراکی در اختیار این شرکت‌ها قرار گرفته و به توسعه فعالیت‌های آن‌ها منجر شود نیز متناسب با ظرفیت‌سنجی‌های صورت گرفته، آماده‌سازی شده است و در مجموع محیطی مناسب برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و دانش‌آموختگان دانشگاهی که دارای ایده و طرح‌های نوآورانه در حوزه انرژی هستند، فراهم شده است.

او همچنین با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه این مرکز برای فعالیت در حوزه‌های مختلفی مانند انرژی هسته‌ای، انرژی آب، انرژی باد و انرژی خورشیدی، از آغاز برقراری تعامل با مراکز صنعتی بزرگ‌مقیاس و مجموعه‌های مختلف خدماتی در استان‌های جنوبی کشور، به ویژه در استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد که می‌توانند به عنوان متقاضیان استفاده از خدمات مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون قلمداد شوند، خبر داد.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون افزود: موقعیت ویژه جغرافیایی شهرستان کازرون و قرارگیری آن در محل پیوند ۳ استان مهم جنوبی کشور، یعنی استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد، شرایط منحصر به فردی را برای توسعه این شهرستان و ارائه خدمات مختلف به ویژه در حوزه‌های علمی و دانشگاهی به ویژه در زمینه‌های متنوع انرژی به وجود آورده است.

او گفت: استقرار مرکز نوآوری انرژی در این شهرستان، فرصت بسیار مناسبی را در اختیار تیم‌ها، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان قرار می‌دهد تا هم کسب و کارهایشان را به نحو مطلوبی نهادینه کرده و توسعه دهند، هم جوابگوی تقاضا‌ها و سفارش‌های متقاضیان مختلف در استان‌های جنوبی کشور باشند.

فاضل‌نیا با اشاره به اهداف راه‌اندازی این مرکز، اضافه کرد: با راه‌اندازی این مرکز علمی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بستری به وجود آمده که علاوه بر حمایت عملی از نخبگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، تیم‌ها، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان، فرصت مناسبی برای اشتغال جوانان و متخصصان دانشگاهی منطقه نیز فراهم آمده است. این مسئله علاوه بر آنکه زمینه لازم برای حمایت از نخبگان، اساتید دانشگاه و دانشجویان را به دنبال دارد، بسترساز ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه نیز خواهد بود.

غریب فاضل‌نیا ابراز امیدواری کرد: با تداوم فعالیت‌ها و تحقق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای توسعه خدمات علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در راستای تحقق دانشگاه جامعه‌محور و کارآفرین، بتوان با تکیه به ظرفیت‌های این دانشگاه و حمایت‌های مشفقانه مردم شهرستان کازرون و مسئولان آن، در آینده شاهد توسعه هر چه بیشتر این واحد دانشگاهی و گسترده‌تر شدن خدمات آن به جامعه باشیم.

فاز نخست استقرار مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با اختصاص ۶۰۰ میلیون تومان از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده است. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این مرکز و چگونگی جذب شرکت‌ها و طرح‌ها، می‌توانند به سایت اینترنتی مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به آدرس eic.kazerunsfu.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه سلمان فارسی نوآوری انرژی شرکت دانش بنیان شرکت های دانش بنیان راه اندازی فاضل نیا شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ‎در حاشیه برگزاری نخستین رویداد مانوین که سه شنبه همزمان با نمایشگاه ببین المللی اینوتکس ۲۰۲۴ در پارک فناوری پردیس آغاز شد، توافق‌نامه‌ای با هدف استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و‌نرم، رونق اقتصاد دانش‌بنیان و صنایع خلاق جزیره نوآور قشم توسط روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور و عادل پیغامی رییس منطقه آزاد قشم امضا شد.

در این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان برای تحقق جزیره نوآور قشم به عنوان اولین جزیره نوآور در کشور با رویکرد ارتقای شرکت‌ها و زیست‌بوم دانش‎ نامه، افزایش جذب و اشتغال نیروی انسانی نخبه و تحصیل‌کرده و حل چالش‎‌های جزیره قشم با توجه به مزیت‌ها و ظرفیت‌های نوآورانه، فناورانه و خلاقانه موجود، در سطح ملی و بین المللی منعقد شده است.

در این توافق‌نامه به نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح منطقه‌ای و بین المللی، تعریف طرح های کلان و ایجاد کنسرسیوم‎‌های دانش‌‎بنیان برای رفع نیاز‌های صنعتی به ویژه گلوگاه‌های فناورانه و کاهش ارزبری در سطح جزیره نوآور قشم، رشد کمی و کیفی شرکت‌ها و فعالیت‌های دانش‌بنیان و خلاق در جزیره نوآور قشم و جهت‌دهی آنها به رفع نیاز‌ها و چالش‌های جزیره، ترغیب بنگاه‌های اقتصادی جزیره نوآور قشم برای سرمایه‌گذاری در حوزه فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه، توسعه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و نهاد‌های زیست‌بوم فناوری و نوآوری و صنایع خلاق جزیره توجه و تاکید شده است.

از دیگر اهداف توافق‌نامه همکاری یاد شده می‌توان به توسعه بازار کالا و خدمات دانش‌بنیان و خلاق در حوزه‌های مرتبط با فعالیت بنگاه‌های اقتصادی و تجاری جزیره نوآور قشم، ترغیب و تسهیل شرکت‌های فناور و دانش بنیان در صادرات محصولات و خدمات، بسیج خدمات، حمایت‌ها و امکانات حاکمیتی در جهت رشد شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان و خلاق و شکل‌گیری شرکت‌های جدید به ویژه در حوزه‌های اولویت‌دار جزیره، تکمیل زنجیره ارزش صنایع اولویت‌دار برای عبور از خام‌فروشی و تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالاتر و تلاش برای جذب و انتقال فناوری‌های پیشرفته و نوین به جزیره در سطح ملی و منطقه‌ای اشاره کرد.

دو طرف همچنین برای ایجاد و توسعه زیرساخت‌‎های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری جزیره نوآور قشم مانند پارک علم و فناوری، مراکز نوآوری تخصصی، شتاب‌دهنده‌ها و سرمایه‌گذاری خطرپذیر و ... با محوریت ظرفیت‌های موجود در جزیره نوآور قشم، تاسیس صندوق پژوهش و فناوری جزیره نوآور قشم و همچنین صندوق‌های سرمایه‌گذاری جدید مانند صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی و ... برای حمایت از فعالیت‌های فناورانه و خلاقانه در جزیره قشم، ایجاد فرصت‌های شغلی و توانمندسازی نیروی انسانی نخبه، مستعد برتر و تحصیل‌کرده در جزیره نوآور قشم و جذب و نگهداشت آنها توافق کرده‌اند.

معاونت علمی بر اساس این توافق‌نامه همکاری متعهد شده است ضمن حمایت از تعریف طرح‌های دانش‌بنیان پیشران و همچنین تشکیل و راهبری کنسرسیوم‌های دانش‌بنیان با هدف رفع چالش‌ها و توسعه زنجیره‌های ارزش بومی و حوزه‌های اولویت‌دار جزیره نوآور قشم، شناسایی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور با توجه به نیاز‌های موجود در جزیره، از ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری جزیره نوآور قشم حمایت کند.

همچنین اولویت‌دهی و تسهیل‌گری در استفاده از ابزار‌های قانونی موجود در معاونت به ویژه ابزار‌های قانون جهش تولید دانش‌بنیان و قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات، با هدف توسعه شرکت‌ها و فعالیت‌های دانش‌بنیان‎ در جزیره نوآور قشم؛ حمایت از توسعه فرهنگ اقتصاد دانش‌بنیان و توانمندسازی فعالان علمی، فناوری و صنعتی جزیره نوآور قشم در این حوزه حمایت از شکل‌گیری و رشد کسب‌وکار‌های نوپای دانش‌بنیان و فناور جدید با مشارکت ارکان زیست‌بوم شتاب‌دهنده، مرکز رشد، کارخانه نوآوری و... از دیگر تعهدات معاونت علمی در این توافق نامه همکاری است.

سازمان منطقه آزاد قشم نیز متعهد شده است ضمن شناسایی زنجیره‌های ارزش بومی جزیره قشم با تمرکز بر فرصت‌ها و مزیت‌های بومی آن و همچنین شناسایی نیاز‌های صنایع فعال در آن به منظور توسعه زنجیره‌های ارزش و تعیین موضوعات اولویت‌دار جزیره نوآور قشم، از تعریف طرح‌های دانش‌بنیان پیشران برای استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای بهره‌گیری از فرصت‌ها و مزیت‌های بومی جزیره نوآور قشم و حل نیاز صنایع فعال در آن حمایت کند.

علاوه بر این، اولویت‌دهی اختصاص منابع جزیره نوآور قشم و اختیارات سازمان منطقه آزاد به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برای تقویت فعالیت‌های دانش‌بنیان و حل مسائل بومی جزیره نوآور قشم، اختصاص کمک‌های فنی و اعتباری از محل دارایی‌های سرمایه‌ای جزیره نوآور قشم برای تاسیس صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری جزیره نوآور قشم از دیگر محور‌های توافق با معاونت علمی به شمار می‌رود.

سازمان منطقه آزاد قشم در جلب مشارکت بنگاه‌های اقتصادی جزیره نوآور قشم برای سرمایه‌گذاری در حوزه فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه و توسعه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و نهاد‌های زیست‌بوم فناوری و نوآوری جزیره نوآور قشم و ایجاد صندوق‌های خطرپذیر شرکتی، تجمیع تقاضا در خرید‌های دولتی جزیره نوآور قشم با اولویت‌دهی به خرید کالا و خدمات دانش‌بنیان، حمایت و تسهیلگری در تصویب طرح‌های دانش‌بنیان در هیات مدیره سازمان منطقه آزاد قشم به منظور اولویت‌دهی به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برای بهره‌مندی از منابع مالی تبصره ۱۸ قانون بودجه همکاری‌های لازم را صورت می‌دهد.

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود