Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس طی نشستی با حضور مسئولان اداره کل بهزیستی فارس و دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بسترها و راهکارهای تبدیل این شهرستان به پایلوت مطالعات علمی در زمینه آسیب‌های اجتماعی بررسی شد.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در نشست بررسی بسترهای تبدیل این شهرستان به پایلوت مطالعات علمی آسیب‌های اجتماعی، ضمن برشمردن ظرفیت‌ها و بسترهای علمی و پژوهشی این دانشگاه، در این رابطه به فعالیت‌های موثر گروه روان‌شناسی با تکیه به اعضا هیئت علمی توانمند این گروه، فعالیت و ارایه خدمت مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه و همچنین شروع به کار مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه سلمان فارسی کازرون، غریب فاضل‌نیا، خاطر نشان کرد: در مواجهه با بسیاری از مسایل اجتماعی که به نوعی در ردیف اهداف سازمانی هر دو مجموعه قرار دارد، باید بخش مهمی از فعالیت‌ها را پیش از وقوع بحران انجام داد تا از تبعات نامطلوب آنها جلوگیری شود. برای تحقق این منظور، محیط‌های دانشگاهی می‌توانند چراغ راهنما باشند و در ارتباطی هم‌افزا با سایر دستگاه‌ها و نهادها، به نقش‌آفرینی موثر در این عرصه بپردازند.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین با قدردانی از رویکرد تعاملی مدیرکل و کارکنان بهزیستی فارس به ویژه در سطح شهرستان کازرون و مدیریت اداره بهزیستی این شهرستان، افزود: در برنامه‌ریزی‌هایی که برای دانشگاه سلمان فارسی کازرون ذیل سیاست‌گذاری‌های کلان وزارت علوم داشته‌ایم، دانشگاه را پیش‌ران و پیشگام در برقراری تعامل برای عرضه خدمات به مردم و نهادهای مختلف تعریف کرده‌ایم. در همین راستا به عنوان قطب علمی در منطقه غرب استان فارس، آماده ارایه خدمات آموزشی و پژوهشی مورد نیاز دستگاه‌های مختلف اجرایی هستیم. بر همین اساس آمادگی انعقاد تفاهم‌نامه‌ی همکاری‌های مشترک میان هر دو مجموعه را داریم تا با شناسایی دقیق‌تر زمینه‌های مشترک همکاری و همچنین ترسیم افق‌هایی جدید برای ایجاد تعاملی هم‌افزا، بتوانیم خدمات مطلوب علمی را در اختیار جامعه قرار دهیم. 

مدیرکل بهزیستی استان فارس نیز در این نشست ضمن استقبال از رویکرد تعاملی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، گفت: در دنیای امروز، ضرورت پیگیری عالمانه مسایل بر هیچ‌کسی پوشیده نیست. در عین حال با آگاهی پیش از مداخله، می‌توانیم بخش قابل توجهی از آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهیم.

سید محمدصادق کشفی‌نژاد گفت: برای عملیاتی کردن این مهم نیاز است تا مجموعه‌هایی مانند دانشگاه که ساختارهایی علمی و تئوریک دارند در کنار مجموعه‌هایی مانند بهزیستی که گستره متنوع و قابل توجهی از خدمات اجرایی را ارایه می‌دهند قرار گیرند تا بتوان به نتایج مطلوبی دست یافت. این تعامل می‌تواند منجر به حضور میدانی دانشگاهیان و دانشجویان در مسایل مبتلابه جامعه نیز شده و امکان مناسب‌تری را برای تقویت فرآیندهای پژوهشی و دانش‌افزایی آنها نیز به همراه داشته باشد. 

مدیرکل بهزیستی استان فارس همچنین با اشاره به ظرفیت‌های اجرایی این اداره کل در سطح استان و شهرستان کازرون، بر لزوم مطالعه دقیق مسایل براساس شاخص‌های مختلف اقلیمی و جغرافیایی تأکید و اضافه کرد: غرب استان فارس هم مانند هر اقلیم دیگری، ویژگی‌های خاص خود را دارد که در فرایندهای برنامه‌ریزی و اجرای هرگونه طرح و برنامه‌ای بایستی به آنها توجه دقیق شود. دانشگاهی مانند سلمان فارسی کازرون ظرفیت مناسبی برای تحقق این موضوع دارد و می‌توان با کمک عالمانه دانشگاهیان، برنامه‌ریزی‌ها را کاربردی‌تر کرد. 

در این نشست مقرر شد تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و اداره کل بهزیستی استان فارس با هدف هم‌افزایی هر دو مجموعه و بسترسازی برای توسعه فعالیت‌های مشترک، منعقد شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها دانشگاه سلمان فارسی کازرون بهزیستی استان فارس آسيب هاي اجتماعي دانشگاه سلمان فارسی کازرون آسیب های اجتماعی استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۶۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اصلی دولت حل قاعده‌مند مسئله حقوق و دستمزد است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس کاظمی صبح چهارشنبه در بازدید از بهزیستی استان قزوین و در نشست با رئیس و معاونین بهزیستی استان قزوین با بیان اینکه بهزیستی مأموریت پر مخاطره‌ای دارد، تصریح کرد: در استان قزوین با مشکل زیرساختی روبه‌رو هستیم، در حوزه منابع انسانی نیز مشکلاتی وجود دارد که باید با پیگیری حل شود.

وی افزود: پرداخت حقوق باید براساس عدالت باشد و عدالت به معنای مواسات نیست بلکه کارکنان هر سازمان با توجه به وظیفه و زمانی که مأموریت خود را انجام می‌دهند باید حقوق دریافت کنند در این میان بهزیستی مأموریت مخاطره‌آمیز و زمانبری دارد، در این زمینه دولت و به خصوص مجلس در زمینه قانون گذاری باید ورود جدی داشته باشد.

معاون استاندار اظهار کرد: یکی از ناترازی‌های موجود در کشور حوزه ناترازی پرداخت است که مدیریت منابع را با تنش روبه‌رو کرده است اما رویکرد دولت حل قاعده‌مند این مسائل و یکی از اولویت‌های اساسی دولت پیگیری این امر است، باید قبول کرد بخش عمده موضوعات مربوط به نحوه و میزان پرداخت‌ها د اختیار استان‌ها نیست و باید به صورت ملی و گاهاً در تعاملات بین قوا حل و فصل شود.

وی افزود: فعالیت بهزیستی استان در حوزه حمایتی اشتغال، وام و مسکن ستودنی و قابل دفاع و نگاه ما در حوزه آسیب اجتماعی نگاه حمایتی و تقویت منابع است؛ ضمن اینکه باید تلاش شود موضوعات بی پاسخ و بلاتکلیف رها نشود و برای هر موضوعی بازه زمانی و هدف تعیین شود.

کاظمی بیان کرد: جامعه هدف بهزیستی جامعه‌ای آسیب دیده است که ما باید برای تأمین آرامش آنها تلاش کنیم، بهزیستی استان قزوین باید به عنوان یک دیده بان در امور اجتماعی آسیب‌های نوظهور و پر رنگ استان را شناسایی و در جهت حل آن برنامه‌ریزی صورت بگیرد.

کد خبر 6100283

دیگر خبرها

  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • بهزیستی باید آسیب‌های نوظهور و پررنگ را شناسایی کند
  • رویکرد اصلی دولت حل قاعده‌مند مسئله حقوق و دستمزد است
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون