Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، غریب فاضل‌نیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در نشست «دانشگاه، شوراها و مسئولیت مشترک اجتماعی»، با اشاره به توانمندی‌های چشمگیر علمی و زیرساختی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان قطب علمی منطقه و پیشران توسعه، حضور هیئت علمی توانمند در رشته‌های مختلف دانشگاهی و همچنین ظرفیت‌ها و بسترهای متعدد این دانشگاه که می‌تواند در کنار مجموعه مدیران شهری قرار گرفته و در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه به ارائه خدمات به عموم مردم بپردازد را ظرفیت‌هایی مناسب برای ارایه خدمات به شوراهای اسلامی برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: به دنبال ایجاد تفاهم مشترک و هم‌افزایی بین مجموعه‌های شوراها و دانشگاه هستیم چراکه معتقدیم چنانچه شما موفق شوید، مردم موفق شده‌اند و چنانچه مردم موفق شوند، دانشگاه‌ها و تمام دستگاه‌های خدمت‌رسان موفق شده‌اند.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اشاره به ظرفیت‌هایی همچون وجود رشته‌های تحصیلی مانند رشته شهرسازی، مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی و همچنین توانمندی دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته‌های مختلف تحصیلی این دانشگاه، بر ضرورت حرکت هرچه بیشتر مجموعه‌های مختلف مدیریتی به سمت استفاده از مبانی علمی برای تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها تأکید کرد.

او افزود: نتایج مطالعات مختلف علمی نشان داده است که بخشی از ناکارآمدی‌های گذشته در عرصه‌های مختلف کاری شوراها به دلیل فقدان توجه به اصول علمی بوده است.

فاضل‌نیا تصریح کرد: این در حالی است که هم مبانی علمی و اصولی در این زمینه‌ها وجود دارد و هم در این منطقه ظرفیت‌هایی مانند دانشگاه سلمان فارسی کازرون حضور دارند که می‌توانند در کنار شوراها قرار بگیرند تا با هم‌افزایی ظرفیت‌ها، زیست مطلوب‌تری را در فضاهای مختلف کالبدی شهرها برای شهروندان و عموم مردم در همه نقاط شهرستان‌های کازرون و کوهچنار به وجود بیاورند.

او اضافه کرد: در همین رابطه ما این آمادگی را داریم تا بنا بر تشخیص شوراها و براساس اعلام نیاز، از تمام توان تخصصی که در اختیار داریم بهره گرفته و در کنار شما باشیم و در قالب‌های گوناگون اعم از برگزاری کارگاه‌های آموزشی و توان‌افزایی برای مجموعه‌های شهرداری‌ها و شوراها تا خدمات تخصصی، انجام طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی و خدمات نظارتی به ارایه خدمت بپردازیم.

این دانشیار جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی، با تبیین رویکردهای علم‌محور در تعامل دانشگاه و شوراها و ضرورت هم‌افزایی‌ها، ضمن مرور قوانین جاری در حوزه عملکرد شوراها، تاکید کرد: بیش از ۵۵ درصد وظایفی که قانون بر عهده شوراها گذاشته به تصویب و وضع قوانین مربوط می‌شود.

او، تحقق مطلوب این وظیفه و سایر وظایف را در گرو کسب مهارت‌های فنی، انسانی و ادراکی دانست.

فاضل‌نیا، با ارائه برخی توصیه‌های مشفقانه مستخرج از برخی مطالعات آسیب‌شناسانه پیرامون فعالیت شوراها در ادوار گذشته، گفت: باید جهانی بیندیشیم و محلی عمل کنیم.

او تصریح کرد: شورای شهر، یک پارلمان کوچک محلی است و این شورا آزمایشگاهی برای تجربه‌آموزی و آزمون و خطا نیست.

فاضل نیا گفت: بنابراین اعضای شوارها باید با دگرخواهی و دگرپردازی و شهرپردازی با توجه به هنجارهای دینی، ملی و قانونی کشور زمینه لازم برای کاربست اصول علمی در مدیریت شهرها را فراهم آورند تا به شکلی بهینه و مطلوب، میثاقی را که با مردم بسته‌اند، محقق کنند.

در این نشست منتخبان ششمین دوره شوراهای اسلامی شهرهای کازرون، قائمیه، بالاده، نودان، کنارتخته و خشت، ضمن بیان پرسش‌ها و مطرح کردن برخی ایده‌ها، بر ضرورت گام برداشتن شوراها برای تقویت تعامل و استفاده از ظرفیت‌های علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون تأکید کردند.

نشست تخصصی «دانشگاه، شوراها و مسئولیت مشترک اجتماعی»، با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی، اساتید دانشگاه سلمان فارسی کازرون و منتخبین ششمین دوره شوراهای اسلامی شهرهای شهرستان‌های کازرون و کوهچنار، شامل کازرون، قائمیه، بالاده، نودان، کنارتخته و خشت، در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه و شوراها همکاری مشترک دانشگاه سلمان فارسی کازرون شوراهای اسلامی ظرفیت ها فاضل نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۴۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق

در جریان سفر رئیس دانشگاه صنعتی شریف به عراق، راه‌های گسترش همکاری‌ و تعاملات بین‌المللی در حوزه‌های علمی، پژوهشی و دانشگاهی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در راستای پیشبرد و گسترش همکاری‌ و تعاملات بین‌المللی در حوزه‌های علمی، پژوهشی و دانشگاهی با عراق، هیئت اعزامی از دانشگاه صنعتی شریف به ریاست موسوی رئیس دانشگاه شریف، به این کشور  سفر کردند.

در این سفر چند روزه موسوی و هیئت همراه با محسن المندلاوی سرپرست و نایب رئیس اول پارلمان عراق و رئیس هیئت امنای دانشگاه الفراهیدی همچنین رئیس دانشگاه بغداد و سفیر ایران در عراق دیدار و گفتگو کردند.

در نشست‌های جداگانه‌ای که با مسئولین این دو دانشگاه صورت گرفت؛ سازوکارها، نحوه گسترش همکاری‌های بین‌المللی در حوزه‌های مختلف علمی، پژوهشی و دانشگاهی، وضعیت و جایگاه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه بغداد و الفراهیدی و ... از جمله مواردی بود که در این جلسات مطرح و تبادل نظر شد.

هیئت اعزامی دانشگاه شریف با حضور در سفارت کشورمان در عراق با محمدکاظم آل‌ صادق سفیر ایران دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار نحوه حضور دانشگاهی و فناورانه دانشگاه صنعتی شریف به جامعه آموزش عالی عراق از اهم موضوعاتی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • توسعه هر منطقه‌ مرهون بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های اجتماعی است
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است