Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های کازرون در بیانیه‌ای خطاب به مسئولان وزارت علوم و شهرستان؛ خواستار رسیدگی به وضعیت بلاتکلیف دانشکده علوم پایه دانشگاه سلمان فارسی کازرون شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های کازرون در بیانیه‌ای خطاب به مسئولین وزارت علوم و مسئولان شهرستان؛ خواستار رسیدگی به وضعیت بلاتکلیف دانشکده علوم پایه دانشگاه سلمان فارسی کازرون شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن بیانیه بدین شرح است:

طرح آمایش آموزش عالی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در سرتاسر کشور، و به ویژه در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این روز‌ها ابلاغ شده و رسما کلید خورده است. طرحی، که هرچند زیربنا و کلیت آن منطقی و پذیرفته است، اما مشروط به طراحی نظام‌مند از مجموع نظرات و دیدگاه‌های ذینفعان متعدد ملی و منطقه‌ای و نیز اجرای صحیح آن که قطعاً حائز برکات و مواهب برای کشور و مناطق هدف خواهد بود.


در این میان، پس از مدت‌ها کش و قوس، و بعضا پنهان کاری‌ها و تکذیب‌های مسئولان وزارتی نهایتا به دانشگاه‌ها ابلاغ و اعلام شد، که متاسفانه بدون هیچ دلیل منطقی و علمی، ترکش این طرح به دانشگاه سلمان فارسی کازرون خورد که اشکالات بسیاری بر آن وارد است.


آن چه در این مقطع حساس، مهم است، نحوه مواجهه و پرداخت به آن است. بر اساس شنیده‌ها در نامه ارسالی به دانشگاه دو دانشکده علوم انسانی و فنی و مهندسی به عنوان حوزه فعالیت دانشگاه برشمرده شده و شوربختانه اشاره‌ای به سرنوشت دانشکده علوم پایه، که تعداد قابل توجهی عضو هیئت علمی و بیشترین هزینه برای احداث آن در سایت جدید دانشگاه انجام گرفته، نشده است. این عدم اشاره اگر از روی سهو بوده باشد که امیدواریم چنین بوده، جای اصلاح از سوی وزارت علوم دارد، اما اگر به معنای لغو فعالیت آن، هر چند تدریجی، باشد، به معنای تنزل درجه این مرکز آموزش عالی از دانشگاه به مجتمع آموزش عالی باشد.


برخی شنیده‌ها حکایت از این دارد اگر دانشکده علوم پایه حذف شود، در آینده این مرکز دانشگاهی به عنوان مجتمع آموزش عالی زیر نظر یکی از دانشگاه‌های شیراز اداره خواهد شد و آینده مطلوبی برای آن متصور نخواهیم بود.


از مسئولان شهرستان می‌خواهیم همت و عزم راسخ خود را برای حل این مسئله بکار گرفته و از میراث گرانبهای علمی که از آیت الله ایمانی و دیگر بزرگان و دلسوزان این شهر بجای مانده، حراست نمایند و چهره شهرستان کازرون که به عنوان یک شهر دانشگاهی و علمی با بیشترین مرکز آموزش عالی در سطح استان مطرح است خدشه دار نگردد.


به مسولان وزارت علوم نیز هشدار می‌دهیم اگر بخواهند در روز‌های پایانی این دولت دست به چنین اقدامی بزنند، نه تنها دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی بلکه دانشجویان شش مرکز آموزش عالی شهرستان ساکت نخواهند نشست و به مطالبه گری تا رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه خواهند داد.

تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های سلمان فارسی کازرون،
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، دانشگاه پیام نور مرکز کازرون،
آموزشکده فنی حرفه‌ای دختران کازرون، مرکز اموزش عالی زینب کبری (س) دانشگاه فرهنگیان.
دانشگاه جامع علمی کاربردی کازرون، آموزشکده فنی حرفه‌ای سما کازرون

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه سلمان فارسی وزارت علوم طرح آمایش آموزش عالی دانشگاه سلمان فارسی کازرون دانشکده علوم پایه وزارت علوم دانشگاه ها آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۲۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها