Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، در آیینی با حضور حجت‌الاسلام ابراهیم ابراهیمی نماینده وزیر علوم و مسئول هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و هماهنگ‌کننده هیئت‌های انتظامی اعضای هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون افتتاح و پژوهشکده تکنولوژی نانو و گروه پژوهشی پیچیدگی و محاسبات این دانشگاه، پس از گذشت چند سال از توقف فعالیت آنها، مجدداً بازگشایی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این آیین که با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون، امام جمعه کازرون هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی وجمعی از مسئولان محلی این شهرستان برگزار شد، حجت‌الاسلام  ابراهیمی، با اشاره به تأکیدات مکرر قرآن بر رسالت دانشمندان و اهل قلم، اظهارکرد: در قرآن کریم آمده است نون و القلم و منظور از این آیه شریفه سوگند به قلمی است که خدا را معرفی کند، قلمی که فرهنگ جامعه را بالا ببرد، قلمی که علم را در جامعه نهادینه کند و محصول این قلم باید پژوهش‌ها و کتاب‌هایی باشد که جامعه با تکیه به آنها بتواند بالندگی خود را به دست بیاورد.

وی با تقدیر از پیگیری‌های مکرر فاضل‌نیا در سطوح مختلف وزارت علوم برای بهبود عملکرد دانشگاه سلمان فارسی کازرون، افزود: در روز قیامت از ما سوال می‌شود شمایی که رئیس دانشگاه بودید برای دانشگاه چه کردید و شمایی که استاد دانشگاه بودید برای دانشجویان تان چه کردید؟ با انجام اقداماتی مانند افتتاح مراکزی که امروز شاهد شروع به کار آنها خواهیم بود، می‌توانیم در روز قیامت نیز سربلند باشیم، منوط به اینکه در ارائه خدمات آنها توجه شود که هدف غایی، خداوند تبارک و تعالی باشد.

در ادامه غریب فاضل‌نیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز با تشکر از تلاش‌ها و حمایت‌های صورت گرفته از سوی فریدون عباسی‌دوانی نماینده مردم کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی برای تجهیز و راه‌اندازی این مراکز، خاطرنشان کرد: سه مرکزی که امروز افتتاح و مجدداً شروع به فعالیت می‌کنند، در راستای عمل به بیانیه مأموریت دانشگاه و تحقق سیاست‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت جامعه‌محور کردن دانشگاه‌ها هستند. امیدوارم نهادهای مختلف دولتی و همچنین بخش خصوصی شهرستان بتوانند با بهره‌مندی مناسب از ظرفیت علمی این سه مرکز و پژوهشکده، به ویژه مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، نقش موثرتری در نظام تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌های عمومی برای جامعه داشته باشند.

 فاضل‌نیا همچنین با ارائه گزارشی از گروه پژوهشی پیچیدگی و محاسبات و همچنین پژوهشکده فناوری نانو، تصریح کرد: مرکز محاسبات و پیچیدگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، پس از مرکز تحقیقات سیستم‌های پیچیده دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دومین مرکزی است که به طور خاص و با هدف بررسی پارادایم غالب در سیستم‌های پیچیده به بررسی و مطالعه طیف گسترده‌ای از پدیده‌ها در حوزه‌های مختلف علوم و فنون با استفاده از ابزار توسعه یافته در تئوری سیستم‌های پیچیده می‌پردازد.

وی افزود: پژوهشکده فناوری نانو دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز با هدف ایجاد تحول و تحرک در آموزش و پژوهش میان رشته‌ای در دانشگاه سلمان فارسی کازرون و اعتلای جایگاه این دانشگاه و همچنین گسترش همکاری‌های بین‌المللی در حوزه تحصیلات تکمیلی و پژوهش‌های کاربردی نانو فعالیت خود را پس از چندین سال توقف، مجدداً آغاز خواهد کرد.

حجت‌الاسلام صباحی امام جمعه کازرون نیز با تقدیر از تلاش‌های علمی و اجرایی مجموعه مدیریتی دانشگاه سلمان فارسی کازرون گفت: اقدام‌های عملی مانند افتتاح و راه‌اندازی این سه مرکز، گام‌های ماندگار و ارزشمند برای تغییر ذائقه عمومی مردم برای تغییر اولویت‌های آنها به سمت مسائل دانشگاهی محسوب می‌شوند چراکه زمینه مناسبی را فراهم می‌کند که مردم بتوانند نقش دانشگاه‌ها را به وضوح در زندگی روزمره خود شاهد باشند. بنده از تمامی این تلاش‌ها حمایت می‌کنم و امیدوارم مسئولین مختلف شهرستان بتوانند از این ظرفیت به گونه‌ای مناسب بهره ببرند.

مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون می‌تواند پروژه‌های مختلف افکارسنجی، تهیه و تنظیم پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی برای طرح‌های مختلف عمرانی و انجام پروژه‌های مختلف مطالعاتی را متناسب با نیاز دستگاه‌های مختلف اجرا کند.

با شروع به کار مجدد پژوهشکده فناوری نانو و گروه پژوهشی پیچیدگی و محاسبات این دانشگاه نیز که طی چند سال گذشته متوقف شده بود، طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی دانشجویان و پژوهشگران مختلف شهرستان بدون نیاز به مراجعه به مراکز برخی از استان‌ها، از این پس در شهرستان کازرون قابل اجرا خواهد بود.

انتهای پیام/

شایان دنیادیده کد خبر: 1092291 برچسب‌ها وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام خداویردی حسن‌زاده به‌عنوان نماینده دکتر طهرانچی در هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی استان آذربایجان غربی منصوب شد که  پیش از این نیز مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بود.

همچنین در حکمی از سوی محمدرضا ولیلو،  مریم خدادادی عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه به‌عنوان مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان منصوب و از تلاش مریم سامری قدردانی شد.

تشکل‌های دانشجویی فعال موجب افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی می‌شوند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: سیاست اصلی دانشگاه آزاد اسلامی انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی توسط اقطاب اثرگذار بوده که ازجمله این اقطاب اثرگذار تشکل‌های اسلامی استادان و دانشجویان است.

محمدرضا ولیلو وجود تشکل‌های دانشجویی فعال را منجر به افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی و تشکیلاتی دانست و افزود: تشکل‌های دانشجویی، دانشجو را آماده نقش‌آفرینی در داخل دانشگاه و پس از آن حضور مؤثر و فعال و سازنده در خارج از دانشگاه می‌کنند و تقویت تشکل‌های دانشجویی در نهایت منجر به تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و انقلابی می‌شود که ثمره آن نیز تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی درباره امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به نقش و جایگاه ارزنده بانوان و خانواده در رشد و اعتلای جامعه اسلامی، فعال‌سازی ظرفیت کمیته تعامل دانشگاه و خانواده را برای تصمیم سازی برای شورای فرهنگی دانشگاه و ارتقای فرهنگی، اجتماعی و معنوی بانوان و خانواده‌های عموم دانشگاهیان را ازجمله رسالت‌های این حوزه برشمرد و خواستار ایجاد شبکه بانوان دانشگاهی، شناسایی و معرفی بانوان تأثیرگذار و استفاده از ظرفیت آنان، بسترسازی برای امکانات رفاهی بانوان دانشگاه و برنامه‌ریزی برای شناسایی و برطرف کردن چالش‌ها و مشکلات حوزه بانوان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمیرانات در هفته فرهنگی میزبان گردشگری مقاومت می شود
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • گسترش فرهنگ جهادی از کار جهادی مهم‌تر است
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • افتتاح کتابخانه در روستای بیوران شهرستان سردشت
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت