Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در آیین امضاء و مبادله تفاهم‌نامه بین این دانشگاه و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، گفت: دانشگاه‌ها به عنوان عامل‌های اثربخش بر جامعه پیرامون خود، می‌توانند به عنوان پیش‌ران توسعه ایفای نقش نموده و علاوه بر تحرک‌بخشی در سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی هر منطقه، بسترساز تغییر سبک زندگی مردم نیز شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غریب فاضل‌نیا ادامه داد: در همین راستا پیوند هرچه بیشتر مراکز معتبر علمی و دانشگاهی می‌تواند منجر به تقویت تأثیرگذاری موثر آن‌ها شده و امیدواریم با نگاه مدیریتی موثری که در مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) وجود دارد، بتوانیم در تعاملی هم‌افزا، زمینه‌های مناسب‌تری برای ایفای نقش و رسالت دانشگاه سلمان فارسی کازرون در سطح جامعه فراهم کنیم.

او با تأکید بر اینکه حمایت‌های رو به افزایش مردم شریف شهرستان و منطقه از دانشگاه سلمان فارسی کازرون، انگیزه‌های مضاعفی را در سطوح مختلف این دانشگاه برای ارایه خدماتی مطلوب‌تر به جامعه فراهم کرده است، افزود: امضا این تفاهم‌نامه امید‌های مضاعفی برای گام برداشتن هرچه موثرتر در مسیر اعتلای دانشگاه سلمان فارسی کازرون و تقویت ظرفیت‌های موثر علمی آن به وجود خواهد آورد.

رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نیز گفت: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه سلمان فارسی کازرون موجب اشاعه و نیز بهره‌مندی از سرویس‌های مختلف مرکز و پایگاه توسط اعضای محترم هیات علمی و نیز دانشجویان این دانشگاه خواهد بود.

محمدجواد دهقانی افزود: خوشبختانه رویکرد‌های بسیار مناسبی در دوره مدیریت جدید دانشگاه سلمان فارسی در زمینه‌هایی نظیر جامعه‌محور شدن دانشگاه و ایجاد ارتباط تنگاتنگ دانشگاه با تمام اقشار جامعه انجام شده است.

دهقانی گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک با دانشگاه سلمان فارسی کازرون، تلاش می‌شود که رویکرد حمایتی را تقویت کرده و با برنامه‌ریزی برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی در دانشگاه، زمینه ارتقای علمی و اثربخشی دانشگاه در سطح ملی و بین المللی فراهم شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون نیز گفت: امیدوارم همه مراکز ما با همین تفکری که در دانشگاه سلمان فارسی کازرون وجود دارد حرکت کنند؛ چراکه با این رویکرد به موفقیت برای خود و جامعه خواهند رسید.

علی مظفری گفت: خوشبختانه ظرفیت‌های مرتبط با این موضوع هم به وجود آمده و به ویژه با اتفاق بسیار خوبی که مردم شریف شهرستان کازرون با انتخاب دکتر فریدون عباسی‌دوانی به عنوان نماینده مجلس رقم زده‌اند، ظرفیت‌های بسیار مناسبی در این منطقه به وجود آمده است.

مظفری گفت: دست یاری به سمت تمام مدیران و سرمایه‌گذاران دلسوز در سطح کشور دراز می‌کنم و از آن‌ها می‌خواهم که ما را در توسعه مناسب جامعه و خدمت‌رسانی هرچه موثرتر به مردم شریف شهرستان کازرون، یاری دهند و برای تحقق این موضوع هم با تمامی توان خود در خدمت آن‌ها خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه سلمان کازرون مبادله تفاهم نامه پایگاه علوم استنادی جهان دانشگاه سلمان فارسی کازرون تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۴۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های گروه ۶ (اردبیل، البرز، قزوین، مازندران و گیلان) با حضور سیدجواد جعفری مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مدیران فرهنگی ۵ استان کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در این مراسم با گرامیداشت مقام و منزلت معلم، گفت: گمشده‌ای که جامعه بشریت امروز با آن مواجه است داشتن یک زندگی انسانی و داشتن یک زندگی الهی و بندگی خداوند متعال بوده و انسان برای رسیدن به این هدف مقدس منتظر و همواره در حال انتظار است که منجی عالم بشریت ظهور و دنیا را پر از عدل و داد کند؛ ضمن اینکه ظلم را از بین برده و مردم و بشریت را بنده واقعی خدا قرار بدهد، طبیعی است که اگر ما بنشینیم و دست روی دست بگذاریم و منتظر باشیم چه زمانی اتفاقی خواهد افتاد؟

سیدجواد جعفری افزود: جامعه منتظر یعنی جامعه در حال آماده‌باش و جامعه‌ای که آستین همت را بالا زده و تلاش می‌کند مقدمات کار را مهیا کرده و در مسیر اهدافی گام بردارد که اگر به ظاهر حضرت ولی‌عصر(عج) بین ما بود همان هدف را دنبال و پیگیری می‌کرد و امروز قلب حضرت مهدی(عج) زمانی از ما خشنود خواهد شد که ما تمام تلاش‌مان را به کار گیریم که در مسیر هدف آن حضرت قدم برداریم و قلم بزنیم.

وی تأکید کرد: کاری که امروز دانشگاه آزاد اسلامی در قالب جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام می‌دهد، در حقیقت تلاش در این مسیر است، همانطور که به فرموده امام رضا علیه‌السلام خدا رحمت می‌کند کسی را که امر ما را احیا می‌کند و اینکه اگر جامعه امروز بشریت گرفتار انواع ناهنجاری‌ها و مصیبت‌ها و گرفتاری‌هاست، به‌این دلیل است که دنبال مکتب اهل بیت (ع) نبودیم و این مکتب را به خوبی ترویج نکردیم و مردم را با کلام ائمه اطهار علیهم‌السلام آشنا نکردیم و طبیعی است جامعه‌ای که ارتباط خود را با فرهنگ و مکتب اهل بیت(ع) قطع کند نباید انتظاری جز این داشته باشیم.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت افزود: جشنواره علمی فرهنگی هنری امامت و مهدویت از این منظر در دانشگاه آزاد اسلامی در حال دنبال شدن است و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بنیان امامت و مهدویت را گذاشتند تا کارها سرعت بگیرد و بر این اساس مؤسسه بنیاد فرهنگی هنری امامت و مهدویت تشکیل شد و نخستین پروژه این مؤسسه طرح برگزاری جشنواره علمی فرهنگی هنری امامت و مهدویت بود.

جعفری متذکر شد: تمامی استان‌های کشور برای دو ماه مبارک رجب و شعبان برنامه‌های خود را تعریف خواهند کرد و ماه مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های پربرکت و دارای اهمیت مضاعف هستند که برگزیدگان الهی در این ماه متولد می‌شوند؛ مانند تولد مولای متقیان امام علی علیه‌السلام، تولد امام حسین علیه‌السلام، تولد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام، تولد امام سجاد علیه‌السلام، بنابراین طبیعی است برنامه‌ای که در ماه مبارک رجب و شعبان برگزار شود از یک برکت مضاعف نیز برخوردار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع تأثیرگذاری بیشتری در جامعه خواهد داشت؛ به همین دلیل برای هر استان یک برنامه‌ای تعریف شد که یک فرآیند ۳۶۵ روزه دارد تا بتوانند در ماه مبارک رجب و شعبان، همه کشور صاحب برنامه باشد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با برشمردن مأموریت‌های جدید این بنیاد متذکر شد: تا این زمان مأموریت داشتیم تا در چهار دیواری دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنیم، اما در سال جدید با توجه به دستور دکتر طهرانچی این برنامه‌ها باید در دانشگاه‌ها و مدارس سراسر کشور گسترش پیدا کند و در نتیجه این جشنواره مختص جامعه خواهد بود و به هر صورت دانشگاه آزاد یک دانشگاه اجتماعی بوده که در حال ایفای نقش برای ارتقای جامعه است.

جعفری تبیین کرد: برنامه‌هایی که در جشنواره امامت و مهدویت اجرا می‌شود باید برای توده‌های مختلف مردم و مخاطبین باشند و در این رابطه دارای تجربیات گرانسنگی هستیم و طبیعی است که هرسال باید نسبت به سال قبل شرایط بهتری داشته باشیم، به همین دلیل این نشست‌های منطقه‌ای برگزار می‌شود که هم مروری بر آنچه که انجام داده‌ایم، داشته باشیم و اگر برنامه در یک نقطه به اشباع رسید با برنامه‌ریزی مناسب، نوع برنامه تغییر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویری از تیپ متفاوت بن‌سلمان که میلیونی بازدید خورده
  • رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس
  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • آخرین عکس از این روزهای رضا رویگری
  • در دیدار مهم امروز فرمانده کل ارتش با دانشجویان چه گذشت؟
  • گسترش فرهنگ جهادی از کار جهادی مهم‌تر است
  • ببینید | فوری؛ ترور محمد بن سلمان ناکام ماند!
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون