Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، به دنبال امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک دانشگاه سلمان فارسی کازرون و جهاد دانشگاهی استان فارس در جهت تقویت فعالیت‌های علمی و فرهنگی، طی نشستی چگونگی تحقق هرچه مناسب‌تر زمینه‌های همکاری‌های مشترک، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست که به میزبانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد، غریب فاضل‌نیا رئیس این دانشگاه، ضمن تقدیر از رویکردهای تعامل‌گرا و علم‌محور جهاد دانشگاهی استان فارس، وجود چنین رویکردی را بستری مناسب برای ارتقای سطح خدمات دانشگاهی به جامعه برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون اظهار کرد: به دنبال انعقاد تفاهم‌نامه بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و جهاد دانشگاهی استان فارس، فعالیت‌های مشترکی در حوزه‌های مرتبط با اشتغال و مباحث فرهنگی انجام شده است.

او ادامه داد: باتوجه به ظرفیت‌های بالای شهرستان کازرون و همچنین توانمندی‌های علمی و بسترسازی‌های مناسبی که در دانشگاه سلمان فارسی کازرون وجود دارد، می‌توان برنامه‌های مشترک را توسعه داده و آن ها را تقویت کرد.

فاضل‌نیا افزود: در این رابطه مجموعه دانشگاه سلمان فارسی کازرون آمادگی کامل برای تحقق هر چه بیشتر مفاد تفاهم‌نامه و توسعه ارایه خدمات به عموم مردم جامعه را دارد.

سیامک کریمی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی فارس، نیز در این نشست با اشاره به زیرساخت‌های مناسب موجود در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بیان کرد: زیرساخت‌های متعددی که در دانشگاه سلمان فارسی کازرون وجود دارد در کنار توانمندی‌های علمی این دانشگاه، امکان مناسبی را برای فعالیت‌های گسترده و وسیع فراهم آورده است.

او تصریح کرد: با رویکرد تعاملی موجود نیز امیدهای زیادی برای تحقق این مسئله به وجود آمده و امیدواریم بتوانیم با هرچه نزدیک تر کردن هر دو مجموعه، برنامه‌های مشترک موثری را اجرا کنیم.

محمدرضا غلامپور معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان فارس نیز با مثبت ارزیابی کردن روند طی شده و با ابراز امیدواری نسبت به توسعه فعالیت‌های مشترک، گفت: ظرفیت‌های مختلفی در مجموعه جهاد دانشگاهی فارس وجود دارد که می‌تواند زمینه‌های مناسبی برای توسعه همکاری‌ها باشد به ویژه طرح‌های مختلف فرهنگی که در سطوح ملی نیز برگزار می شوند، از جمله ظرفیت‌های مناسب در این زمینه هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انعقاد تفاهم نامه امضای تفاهم نامه جهاد دانشگاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون جهاد دانشگاهی استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۱۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند

رئیس جهاد دانشگاهی از تصویب قانون مالکیت فکری در شورای علمی جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

​​​​حسن مسلمی نائینی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری رویداد مالکیت فکری از سوی چند نهاد از جمله جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از ابتدا یک نهاد علمی و پیشران در علم و فناوری و اقداماتش در راستای تعالی و ارتقای علم و فرهنگ کشور بوده است.

وی با اشاره به اقدامات در خور توجه محققین و افرادی که در حوزه‌های فرهنگی، هنری و صنعتی جهاد دانشگاهی فعالیت داشته‌اند، توضیح داد: شاید روزی که جهاد دانشگاهی این حمایت‌ها را انجام می‌داده است، هنوز تحقیقات به شکل امروزی رواج پیدا نکرده بود؛ چراکه در سال‌های اولیه انقلاب صنعتی بودیم؛ اما جهاد دانشگاهی شروع به انجام این اقدامات و حمایت‌ها کرده است.

رئیس جهاد دانشگاهی تصریح کرد: از این رو با توجه به سوابق درخشانی که جهاد دانشگاهی در حمایت از محققین و دانشمندان در حوزه‌های فرهنگ و علوم انسانی و دیگر حوزه‌ها داشته است، مسئولیت دبیرخانه مالکیت معنوی و فکری به عهده پارک علم و فناوری البرز وابسته به جهاد دانشگاهی قرار داده شد.

مسلمی با اشاره به اینکه قانون مالکیت فکری در کشور ما به صورت پراکنده تدابیری در حوزه مالکیت فکری دیده است، عنوان کرد: این پراکندکی به گونه‌ای است که گاهی اوقات عمل کردن به مفاد این قانون سخت است. این امر در حالی است که اگر بتوانیم مالکیت فکری را در کشور محقق و پیاده کنیم، مردم به عرصه تولید سوق پیدا می‌کنند. امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، اگر مردم حس کنند که مالکیت فکری ندارند، در میدان تولید نمی‌آیند. بنابراین اگر مردم حس احترام به مالکیت فکری را در جامعه درک کنند، به میدان آمده و جهش تولید محقق می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال ایسنا که همواره فعالین حوزه اقتصادی و فرهنگی عنوان کرده‌اند که قانون فعلی مالکیت فکری در کشور نیاز به بازنگری دارد و شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند با ایجاد یک همبستگی بین ارکان مختلف این قانون را تقویت کند، آیا در این راستا اقداماتی انجام شده است؟، توضیح داد: در حال حاضر این اتفاق در شورا محقق نشده است؛ اما دستگاه‌های مختلف در حال انجام کارهای قوی در این زمینه هستند. برای مثال ما افراد متخصص در حوزه های حقوقی و کسانی که با خارج از کشور کار کرده‌اند و در این زمینه تجاربی دارند، کم نداریم. از این رو متخصصین خود جهاد دانشگاهی در کنار هم جمع شده‌اند و در حال تدوین قانونی هستند که به نظر من قانون خیلی پیشرفته و خوب و قابل فهمی است.

رییس جهاد دانشگاهی در پاسخ به اینکه تدوین این قانون در جهاد دانشگاهی چه مراحلی را می‌گذراند و آیا تصویب خواهد شد؟، افزود: احتمالا در آینده‌ای نزدیک در شورای علمی جهاد دانشگاهی این قانون مالکیت فکری تصویب خواهد شد.

مسلمی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: باید تمام بازیگران جامعه که در زمینه مالکیت فکری کار می‌کنند با یکدیگر هماهنگ شوند تا هر کسی به صورت جزیره‌ای کار متفاوت انجام ندهد. نیاز به یک قانون پیشرفته در حوزه مالکیت فکری داریم که برای همه قابل فهم و کاربر پسند باشد و بر اساس آن اقدام کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی