Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، غریب فاضل‌نیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در نشستی با اشاره به ظرفیت‌های علمی و زیرساخت‌های این دانشگاه و همچنین بسترهای بالقوه و متعدد شهرستان کازرون در حوزه‌های کشاورزی، میراث‌فرهنگی، آب و صنعت، اظهار کرد: ظرفیت‌های بالقوه فراوانی در سطح شهرستان کازرون وجود دارد و بهره‌برداری و استفاده از آنها در جهت توسعه این منطقه، از جمله مطالبه‌های عمومی و برجسته مردم است که با حضور و فعالیت‌های علمی فریدون عباسی‌دوانی نماینده مردم شهرستان‌های کازرون و کوهچنار، امیدهای زیادی برای این امر تحقق یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار امیدواری کرد: با استفاده از توانمندی‌های علمی و اجرایی ایشان، بتوانیم از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای در جهت توسعه پایدار منطقه استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین با اشاره به گروه‌های مختلف و مرتبط آموزشی فعال در دانشگاه سلمان فارسی کازرون افزود: دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان تنها دانشگاه دولتی در غرب استان فارس و قطب علمی منطقه، ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های متعددی را برای کمک به تحقق مطالبه عمومی مردم برای توسعه شهرستان کازرون دارد.

او ادامه داد: با توجه به رویکردهای جامعه‌محوری که در این دانشگاه دنبال می‌ کنیم، گام‌های مرتبط برای نقش‌آفرینی در این زمینه را برداشته‌ایم و امیدواریم با تداوم تعامل‌های هم‌افزا با تمامی مجموعه‌های مدیریتی و تخصصی در سطح شهرستان و کشور، بتوانیم زمینه‌های لازم برای تحقق کشاورزی هسته‌ای را با ساختارهایی دانشگاهی و مبتنی بر پژوهش و تحقیقات ایجاد کنیم.

حمید رشیدی رئیس جهاد کشاورزی کازرون، نیز با ارایه گزارشی از سیمای کشاورزی و دامداری در سطح منطقه، به برخی از مشکلات عمده و برجسته کشاورزان و دامداران در زمینه آفت‌ها و آلودگی‌ها با منشأهای مختلف اشاره و بیان کرد: منطقه کازرون، ظرفیت‌های کشاورزی بسیار زیادی دارد و در برخی از محصولات کشاورزی و باغی، به عنوان قطب شاخص در سطح کشور نیز شناخته می‌شود.

او گفت: با این وجود آفت‌ها و برخی از مشکلات دیگر ناشی از آلودگی‌ها با منشأهای مختلف، باعث شده‌اند هر ساله درصدهای قابل توجهی از محصولات مختلف از بین بروند. این مسئله هم ضرر و زیان کشاورزان، باغداران، دامداران و سایر فعالان این حوزه را به دنبال داشته و هم باعث از بین رفتن منابع مختلف می شود.

رئیس جهاد کشاورزی کازرون با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته از سوی مجموعه جهاد کشاورزی کازرون برای کنترل و کاهش این مشکلات، افزود: گرچه با بهره‌گیری از توان تخصصی کارشناسان توانسته‌ایم در بسیاری از این حوزه‌ها آفت‌ها و مشکلات جاری را کاهش داده و کنترل کنیم، اما باتوجه به توان تولیدی بالای منطقه در حوزه‌های کشاورزی و دامی، امید داریم با استفاده از فناوری‌های هسته‌ای و پرتودهی، بتوانیم توان تولید کشاورز و دامدار را افزایش داده و ضمن افزایش رونق در این حوزه و کمک به کشاورزان و دامداران، از اتلاف منابع نیز جلوگیری کنیم.

در پایان مقرر شد گروه کارشناسان مربوطه، طرح پیشنهادی برای مبارزه با آفات و سایر مباحث مرتبط با کشاورزی هسته‌ای را متناسب با سیمای کشاورزی شهرستان‌های کازرون و کوهچنار و گزارش‌های کارشناسی مرتبط با آفات، تنظیم و ارایه کنند.

نشست تبادل نظر کارشناسی و ارزیابی فنی ـ میدانی پیاده‌سازی زیرساخت‌های بهره‌برداری از کشاورزی هسته‌ای در سطح شهرستان‌های کازرون و کوهچنار، با حضور هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مسئول دفتر و کارشناسان دفتر نماینده شهرستان‌های کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی کازرون و برخی از مدیران و کارشناسان این اداره به همراه جمعی از مدیران و کارشناسان پژوهشکده کشاورزی هسته‌ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای، در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی هسته ای محصولات کشاورزی دانشگاه سلمان فارسی کازرون جهاد کشاورزی کازرون کشاورزی هسته ای ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه تنهایی شهردار منطقه ۸ تهران در نشست هم‌اندیشی پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه با اشاره به پایان یافتن فاز اول پروژه مجموعه ورزشی در عرصه‌ی بزرگراه امام علی (ع) اظهار کرد: این مجموعه که با نام پروژه خیالستان زندگی شناخته می‌شود، در این دوره مدیریت شهری بنا به ضرورت نیاز این محدوده به سرانه‌های ورزشی، به مجموعه‌های ورزشی دارای سه زمین بزرگ فوتبال، والیبال و بسکتبال و زمینی برای ورزش‌های همگانی و برگزاری رویدادها و مسابقات محله‌ای و منطقه‌ای اختصاص خواهد یافت.

وی در ادامه افزود: بهره‌برداری از این پروژه در نیمه دوم سال جاری خواهد بود و در این راستا ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع به سرانه ورزشی این منطقه اضافه خواهد شد.

تنهایی همچنین منطقه ۸ را با جمعیتی در حدود ۵۰۰ هزار نفر، جزو فقیرترین مناطق از لحاظ سرانه ورزشی دانست و اضافه کرد: مجموعه‌های ورزشی موجود در سطح منطقه جوابگوی ظرفیت ساکنان آن نبوده و همواره تلاش برای افزایش این فضاها از سوی مدیریت شهری منطقه در دستور کار قرار دارد.

شهردار منطقه ۸ تهران با اشاره به بازسازی مجموعه ورزشی فدک در ناحیه ۲، واگذاری بخشی از مجموعه‌های ورزشی در اختیار سازمان ورزش به مناطق را در جهت ارائه خدمات ورزشی به شهروندان محدوده خواستار شد.

در این نشست که با حضور زهرا شمس احسان رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همراه بود، شمس احسان حضور نخبگان و قهرمانان ورزشی سطح منطقه در این نشست را به عنوان افراد تصمیم‌ساز برای ورزش منطقه و شناسایی ظرفیت‌ها و نقاط ضعف و قوت ورزش منطقه دانست.

افزایش اختیارات مناطق در دسترسی به اماکن ورزشی

رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همچنین از تصویب طرح ساماندهی مجموعه‌های ورزشی شهر تهران در شورای اسلامی شهر خبر داد و افزود: بر اساس این طرح در راستای تسهیل دسترسی شهروندان به اماکن ورزشی و ارائه خدمات مطلوب‌تر مناطق ۲۲ گانه در این حوزه، مجموعه‌های ورزشی زیر ۲ هزار و ۳۰۰ مترمربع در اختیار مناطق ۲۲ گانه و مجموعه‌های ورزشی فرامنطقه‌ای و با مساحت بالای این میزان در اختیار سازمان ورزش قرار خواهد گرفت که این طرح اختیار مناطق را در دسترسی به فضاهای ورزشی در سطح منطقه و ارائه خدمات به شهروندان تسهیل خواهد کرد.

شمس احسان در ادامه نیز بر ارائه خدمات در مجموعه‌های ورزشی سطح مناطق برای نخبگان و قهرمانان ورزشی و ظرفیت‌شناسی منطقه توسط آنان نیز تاکید کرد.

در ادامه این نشست حسین اجاقی مدیرعامل سازمان ورزش نیز بر استمرار حضور ورزشکاران و قهرمانان شرکت‌کننده در رویداد قهرمان شهر در مجموعه‌های ورزشی سطح منطقه و حفظ آمادگی و کار تیمی آنان تاکید کرد و عملکرد منطقه را در این حوزه مطلوب دانست.

بر اساس این گزارش نشست هم‌اندیشی با پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه ۸ با حضور شهردار منطقه، عضو و رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران و مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با ارائه نظرات و پیشنهادات حاضرین در جلسه به عنوان شورای ورزش منطقه و مصوبات اجرایی توسط سازمان ورزش و شهرداری منطقه همراه بود.

کد خبر 6097106

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از دوربرگردان غیرهمسطح بلوار چمران شیراز
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)