Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بندر برامکی رئیس شبکه بهداشت و درمان کازرون در مراسم رونمایی از این دو دستگاه که زیر نظر اساتید مجرب این دانشگاه و با مدیریت گروه ارتباط با صنعت حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تولید شده است، گفت: گام برداشته شده از سوی این دانشجویان، گامی عالی و بزرگ برای ترقی تجهیزات پزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، بیان کرد: دستگاه پالس اکسیمتر، یکی از نخستین ابزارهای کاری در معاینه بیماران است که دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون موفق به تولید چنین دستگاهی شده‌اند.

برامکی، با اشاره به اینکه ساخت این دو  دستگاه در حوزه تشخیص و پیشگیری از بیماری کرونا امیدواری‌های فراوانی را برای ما به وجود آورده است، با قدردانی از تلاش‌های علمی مجموعه اساتید و دانشجویان این دانشگاه، آمادگی خود را برای همکاری با این دانشجویان و سایر دانشجویان دیگری که در حوزه‌های پزشکی و درمانی مشغول به فعالیت‌های مختلف علمی هستند، اعلام کرد.

غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز با تجلیل از  دانشجویان، تلاش‌های علمی اساتید و اعضا هیئت علمی متعهد این دانشگاه، حمایت از فعالیت‌های علمی دانشجویی به ویژه در راستای ارائه خدمات علمی به جامعه را از رویکردهای اصلی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برشمرد و تصریح کرد: این دانشگاه به واسطه حضور اساتید مجرب و دانشجویان توانمند، ظرفیت مناسبی را برای ارائه خدمات مختلف علمی به جامعه دارد.

او، ورود به حوزه‌های کارآفرینی و تلاش برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشجویان را از دیگر رویکردهای پیش‌روی این دانشگاه دانست و افزود: انتظار می رود با ظرفیت‌ سازی‌های انجام شده بتوان در این خصوص شاهد تحقق دستاوردهای دیگری بود.

همچنین بهرامی، مدیر گروه ارتباط با صنعت دانشگاه سلمان فارسی شهرستان کازرون، اضافه کرد: زمینه‌های علمی لازم برای تولید انبوه این دستگاه‌ها وجود دارد و تیم دانشجویی تولید کننده این دستگاه‌ها آمادگی دارد که دستگاه پالس‌اکسیمتر و دستگاه ضدعفونی کننده تولید شده را با قیمت‌های  کمتر و  کیفیت‌ مناسب در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهند.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی دانشگاه سلمان فارسی شهرستان کازرون دانشگاه سلمان فارسی کازرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۷۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد

مصاحبه خبرنگار ایسکانیوز استانی با حسن محمدی عضو هیئت علمی معارف اسلامی دانشگاه آزاد ارومیه در سالروز گرامیداشت شهید مرتضی مطهری و روز معلم.

حسن محمدی دارای مدرک دکترای تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ارومیه از سال ۱۳۹۴ تا کنون و مدیر گروه معارف اسلامی از تاثیرات یک استاد در جامعه اینگونه سخن گفت: یک استاد موفق باید بتواند در دانشجوی خود و در جامعه تاثیر مثبتی ایجاد کند و ما این تاثیر مثبت را عملا در جامعه بتوانیم مشاهده کنیم، هم در اخلاق و هم در رفتار دانشجو تغییر ایجاد کند. به نظر من استاد در جامعه باید الگو باشد و دیگران از او سرمشق بگیرند و اگر این جایگاه را داشته باشد آن جامعه میتواند به جامعه ای موفق تبدیل شود که استاد در آن در جایگاه واقعی خود قرار گرفته.


وی درباره معیار های یک استاد خوب گفت: یکی از معیارهای یک استاد خوب در وهله اول اخلاق اوست و تا زمانی که استاد ما یک استاد اخلاق مدار نباشد و مهربانی و عطوفت را در درس خود نگنجاند تاثیری بر دانشجو نخواهد گذاشت، پس اولین معیار برای یک استاد از نظر بنده اخلاق استاد و منش و روش برخورد وی است و دومین معیار استاد علم اوست که باید دارای علم به روز نافع و موثر برای دانشجویان باشد، ینی علمی به دانشجویان ارائه دهد که به درد زندگی امروزی آن ها بخورد و بتوانند مشکلی از مشکلات آنها را حل بکنند و این ها اساسی ترین معیار ها برای یک استاد است.

وی درباره انتظاراتش از دانشگاه گفت: در اخر من درخواستم از دانشگاه ازاد جایگاه استاد هست هم از نظر اجتماعی هم از نظر اقتصادی و اینکه نظم و انظباط در دانشگاه حاکم باشد و هر چیزی سر جای خودش باشد.


محمدی در پایان گفت: ما اساتید انتظار خیلی زیادی از دانشجویان نداریم، اینکه دانشجویان ما ارزش و جایگاه استاد را حفظ کنند، هم در برخورد و اخلاق و منش و هم اینکه علمی که از استاد می‌آموزند را بتوانند در زندگی خود به کار بگیرند و موفق شوند انتظارات ما براورده می‌شود و من احساس میکنم که مقام و جایگاه یک معلم نسبت به زمان های گذشته پایین‌تر آمده و همینکه انتظار داریم جامعه ارزش و جایگاه استاد و معلم را حفظ کند و معلمین در بالاترین درجه جامعه قرار بگیرند.

خبرنگار : ثنا عسگری انتهای خبر/ کد خبر: 1229142

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی