Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس با برپایی نشستی، روسای جهاددانشگاهی استان فارس و دانشگاه سلمان فارسی کازرون، تفاهمنامه همکاری امضا و مبادله کردند.

در جلسه‌ای که به میزبانی جهاددانشگاهی و با حضور بابایی، رئیس و جمعی از معاونان این نهاد و فاضل‌نیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون با جهاد دانشگاهی استان فارس در حوزه‌های مختلف پژوهشی، آموزشی و فرهنگی به امضا روسا و معاونان آموزشی این دو نهاد علمی و پژوهشی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، از مفاد مندرج در این تفاهم‌نامه می‌توان به تدوین و اجرای برنامه‌های توانمندسازی با رویکرد مهارت‌محور و فناورمحور، انجام پژوهش‌های کاربردی ـ مطالعاتی به صورت مشترک، ایجاد زمینه‌های لازم برای اجرای طرح‌های پژوهشی، بهره‌مندی طرفین از امکانات سخت‌افزاری و توانمندی‌های علمی، همکاری در برگزاری دوره‌های عمومی و تخصصی، همکاری مشترک در راه‌اندازی مراکز پژوهشی و خدمات تخصصی و برخی موارد دیگر اشاره کرد.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این نشست ضمن قدردانی از روحیه تعامل‌گرای مستتر در سطح مدیریت و ارکان مختلف جهاد دانشگاهی استان فارس، بر ضرورت استفاده از چنین ظرفیتی برای توسعه منطقه تأکید و خاطر نشان کرد: یکی از بسترهای اساسی توسعه، هم‌افزایی میان نهادها و دستگاه‌هایی است که با رویکردهای علمی به دنبال حل مسائل جامعه هستند.

دکتر غریب فاضل‌نیا ادامه داد: امیدواریم به دنبال انعقاد تفاهم‌نامه بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و جهاد دانشگاهی فارس و با هرچه شفاف‌تر شدن مسیرها و بسترهای همکاری‌های مشترک، بتوانیم از مجموعه‌ی توانمندی‌های علمی و فرهنگی هر دو طرف برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به جامعه استفاده کنیم.

فاضل‌نیا با اشاره به انتظارات عمومی مردم در شهرستان کازرون و مناطق پیرامون آن از دانشگاه سلمان فارسی و با قدردانی از پیگیری‌های مدیر جهاد دانشگاهی واحد کازرون، برای انعقاد این تفاهم‌نامه، افزود: مطالبه عمومی مردم این است که دانشگاه سلمان فارسی را پیشران توسعه قرار دهیم و خدمات آن را به سطوح مطلوب‌تری ارتقا دهیم که این مهم جز با گام‌های بلند و جهادگونه محقق نمی‌شود.

رئیس دانشگاه سلمان کازرون گفت: خوشبختانه جهاد دانشگاهی نیز نشان داده است که ذیل چنین گفتمانی به مسائل عمومی جامعه ورود پیدا می‌کند و بنابراین می‌توان به صورتی هم‌افزا برای تحقق مطالبه عمومی و برحقِ مردم شریف کازرون مبنی بر تقویت دانشگاه سلمان فارسی به عنوان قطب علمی منطقه که مطالبه‌ای برای توسعه استان فارس نیز محسوب می‌شود، عمل کرد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان فارس نیز، با تاکید بر ضرورت همکاری‌های مشترک بین نهادهای علمی، خاطر نشان کرد: جهاد دانشگاهی با رویکردهایی کاربردی که در حوزه‌های آموزش و پژوهش دارد، می‌تواند در کنار دانشگاه‌های معتبر کشور به ارائه خدمات گوناگون پرداخته و در این راستا برای ارتقا سطح علمی و کاربردی نمودن آموزش‌ها و ارائه‌ی مهارت به طیف‌های مختلف جامعه ارائه خدمات داشته باشد.

دکتر مظاهر بابایی استفاده از پژوهش‌های فناورانه و کاربردی در کنار آموزش‌های صفر تا صد در چرخه‌ی مهارتی را از رویکردهای برجسته جهاد دانشگاهی برشمرد و افزود: همکاری و تعامل با نهادهای علمی و معتبری مانند دانشگاه سلمان فارسی کازرون را جزو مأموریت‌های این نهاد می‌دانیم و امیدواریم به دنبال امضا تفاهم‌نامه‌ی مشترک، بتوانیم شاهد آغاز فصل مناسب و اثرگذاری از فعالیت‌های موثرتر دانشگاهی در سطح شهرستان کازرون باشیم. 

رئیس جهاد دانشگاهی استان فارس همچنین بافت اجتماعی و گرایش عمومی مردم کازرون به حمایت از فعالیت‌های دانشگاهی را از بسترهای مناسب برای توسعه‌ی موثر فعالیت‌های علمی در سطح این شهرستان برشمرد و گفت: در صورتی که مجموعه مدیریتی شهرستان کازرون بتواند امکانات لازم را فراهم کند، ما می‌توانیم مرکز نوآوری و شتاب‌دهنده را با همکاری و پشتیبانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این شهرستان ایجاد کنیم. با توجه به شناختی که از مردم کازرون داریم و اینکه همیشه شاهد بوده‌ایم این مردم به دنبال علم و تحصیل و خلاقیت و نوآوری بوده‌اند، این مسئله دور از دسترس نیست. 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه سلمان فارسی جهاددانشگاهی فارس تفاهمنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون جهاد دانشگاهی استان فارس تفاهم نامه ی مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۷۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت دفتر انتشارات علمی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی، کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی به چاپ رسید.

مؤلف کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی و از اعضای هیئت علمی گروه زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری به خبرنگار آنا گفت: سلول‌ها واقعیتی حیرت‌انگیز و شگفت‌آور، در خلقت موجودات و نشانی کم‌نظیر از عظمت خالق بی‌همتاست و شناخت هرچه بهتر آنها، وظیفه پژوهشگرانی است که در این مقوله قدم گذاشته‌اند.

سیده مهدخت مداح افزود: این کتاب، با توجه به پیشرفت این علم و نیز متناسب با تغییرات سرفصل درس گردآوری شده است.

وی متذکر شد: ۳۰ آزمون این کتاب، با توجه به اطلاعات و تجربیاتی که اینجانب در طول سال‌ها تدریس این درس در آزمایشگاه به دست آورده‌ام و مطالبی که در اثر مطالعه منابع خارجی و داخلی جمع‌آوری کردم، سرفصل درس آزمایشگاه زیست سلولی و مولکولی، در گرایش‌های مختلف زیست‌شناسی و نیز آزمایشگاه زیست سلولی در رشته زیست‌فناوری در ۶ فصل نوشته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت