Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس عملیات اجرایی بازارچه دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور امام جمعه و فرماندار ویژه شهرستان آغاز شد.

عملیات اجرایی بازارچه دانشجویی در پردیس دانشگاه سلمان فارسی شهر کازرون، طی مراسمی با حضور حجت الاسلام صباحی، امام جمعه و دهقان فرماندار ویژه شهرستان آغاز شد.

امام جمعه کازرون در این مراسم، دانشگاه سلمان فارسی را برند کازرون دانست و با اشاره به ضرورت توسعه این مرکز آموزش عالی، گفت: همه ساخت و سازهایی که انجام می‌شود باید با آینده‌نگری، فراتر از سطح شهرستان احداث شوند تا ظرفیت‌های توسعه‌ای این نهاد علمی را بیش از پیش محقق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت‌الاسلام صباحی ادامه داد: امیدوارم با استفاده از توان خیرین شهرستان بتوانیم به زودی کلنگ احداث مسجد این پردیس دانشگاهی را نیز به زمین بزنیم. 

فرماندار ویژه شهرستان کازرون نیز در این مراسم ضمن قدردانی از مسئولان دانشگاه سلمان فارسی به واسطه توسعه‌ای که در روند احداث پردیس این دانشگاه ایجاد شده است، خاطر نشان کرد: خوشبختانه ریاست این دانشگاه علاوه بر تلاش مضاعف در جذب بودجه‌های دولتی، موفق به جذب بودجه‌های غیردولتی برای احداث بناهای جدید در محوطه پردیس دانشگاه و از جمله آنها بازارچه‌ای که امروز کلنگ احداث آن را به زمین زده‌ایم، شدند، که این مسئله به ویژه در شرایط فعلی، بسیار حائز اهمیت و قابل توجه است. 

داریوش دهقان با ابراز امیدواری نسبت به تداوم این روند، خاطر نشان کرد: ظرفیت‌های متعدد خیرین و دلسوزان شهرستان کازرون این امکان را به وجود آورده که بتوان از کمک‌های آنها برای توسعه فضاهای علمی و آموزشی بهره گرفت و امیدواریم این روند با استفاده از مشارکت خیرین و همچنین استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی، همچنان تداوم یابد. 

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز در این مراسم به فعالیت‌های عمرانی در دست احداث در پردیس این دانشگاه اشاره و اضافه کرد: ظرفیت‌های علمی کازرون و همچنین بستر ویژه‌ای که این شهرستان برای ارائه خدمات علمی به شهرستان‌های همجوار و همچنین شهرستان‌های غرب استان فارس که جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر دارد، ضرورت توسعه دانشگاه را بیش از پیش نمایان کرده و امیدواریم با حمایت مسئولین و خیرین شهرستان بتوانیم با تکمیل ساخت و سازهای پردیس دانشگاه سلمان فارسی، زیرساخت‌های دانشگاهی کازرون را به سطحی برسانیم که بتواند خدمات شایان توجهی را به جوانان و جامعه علمی این منطقه از کشور ارائه کند. 

انوشیروان غفاری‌پور بیان کرد: در حال حاضر پروژه‌های متعددی شامل احداث خوابگاه دانشجویی دختران، سلف سرویس، دانشکده فنی، دانشکده علوم پایه و... در این دانشگاه در دست احداث هستند که کارگاه‌های آنها را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان فعال نگه داشته‌ایم و برای تداوم این فعالیت‌ها چشم امیدمان به خیّرین و حمایت‌های مسوولین محترم شهرستان کازرون است. 

غفاری‌پور با اشاره به آغاز احداث بازارچه دانشجویی در پردیس دانشگاه نیز افزود: بازارچه‌ای که امروز کلنگ آن را به زمین زدیم، با مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی احداث خواهد شد و با توجه به اینکه در نزدیکی مجتمع خوابگاهی و همچنین دانشکده‌های در دست احداث دانشگاه ساخته می‌شود، پس از بهره‌برداری می‌تواند کمک شایان توجهی را در جهت خدمات‌دهی به دانشجویان این مرکز علمی ارائه کند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه سلمان فارسی دانشکده علوم پایه کازرون دانشگاه سلمان فارسی بازارچه دانشجویی پردیس دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۶۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع پرورش اسب کشور در شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، رئیس کمیته ورزش و جوانان مجلس شورای اسلامی در آئین کلنگ زنی مجتمع پرورش اسب شهرکرد با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ساخت بزرگترین مجتمع پرورش اسب کشور در شهرکرد به‌عنوان یکی از طرح‌های پیشران حوزه اقتصادی، ورزشی و گردشگری گفت: این طرح یک صنعت تجاری خواهد بود.
احمد راستینه افزود: ارتفاع بالای این استان از سطح دریا و هوای خنک در تابستان شرایط را برای پرورش اسب مطلوب کرده است.
وی گفت: با تکمیل و بهره‌برداری از مجتمع پرورش اسب شهرکرد زمینه اشتغال‌زایی ۴۰۰ نفر به‌طور مستقیم و هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم فراهم می‌شود.
رئیس کمیته ورزش و جوانان مجلس شورای اسلامی افزود: بخش خصوصی برای راه‌اندازی مجتمع پرورش اسب شهرکرد ۱۵ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری می‌کند که تا کنون نیمی از آن تامین شده است.
رئیس شرکت تعاونی مجتمع پرورش اسب شهرکرد هم گفت: این طرح در مجموع ۳۰ هکتار مساحت دارد که ۱۰۰ پرورش دهنده حرفه‌ای اسب در آن مستقر می‌شوند.
امینی فر افزود: در طرح این مجتمع هتل، فضای سبز، کافه رستوران، میدان‌های پرش و سرعت، کلینیک دامپزشکی و واحد‌های پرورش اسب پیش بینی شده است.
وی گفت: این مجتمع پس از بهره برداری مهمترین جایگاه تمرین هوازی اسب‌های ایران خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بنادر جدید لنگه و مکران آغاز خواهد شد
  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • آغاز اصلاح حادثه‌خیزترین تقاطع جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • آغاز عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع پرورش اسب کشور در شهرکرد
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران