Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور رئیس دانشگاه و فرمانده سپاه کازرون علی غفارپناه، عضو هیات علمی بخش ریاضی دانشگاه سلمان فارسی به عنوان مسئول جدید بسیج اساتید این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "کازرون خبر"، آیین معارفه مسئول بسیج اساتید دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور فرمانده ناحیه مقاومت، مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان، رئیس دانشگاه اساتید دانشگاه در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ پاسدار شهرام افشاریان در این آیین با اشاره به جایگاه رفیع اساتید، اظهار داشت: دانشجویان، تاثیرپذیری بسیار زیادی از اساتید خود دارند.

وی شهید دکتر مصطفی چمران را  به عنوان الگوی  اساتید بسیجی دانست و تاکید کرد: طراز اساتید بسیجی شهید چمران است که در عرصه های علمی، معنوی، انقلابی و ... در قله می باشد و به همین دلیل شهادت این شهید والامقام  در31 خرداد به عنوان روز بسیج اساتید انتخاب شده است.

افشاریان با اشاره به این جمله مقام معظم رهبری که «بسیج کلید طلایی حل مشکلات کشور است»، یادآور شد: ما سه قشر از مهم ترین اقشار بسیج شامل بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج کارمندان را در دانشگاه داریم که با وجود این سه می توان  بسیاری از مسائل و مشکلات فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و علمی موجود در دانشگاه را حل کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کازرون بر ارتباط بیش از پیش میان بسیج اساتید و بسیج دانشجویی در دانشگاه تأکید کرد وگفت: اساتید به عنوان فرماندهان عرصه جنگ نرم باید با افسران خود که دانشجویان هستند ارتباط منسجی داشته باشند.
 

دکتر فرهاد براتی نیز در این آیین گفت:  بسیج در حقیقت حرکتی اجتماعی است که در هر جامعه ای به فراخور فرهنگ آن جامعه در شرایط خاص به اشکال مختلف به وجود می آید.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی در آیین معارفه دکتر علی غفارپناه عضو هیات علمی بخش ریاضی به عنوان مسئول جدید بسیج اساتید که با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کازرون و اساتید دانشگاه برگزار شد،  با بیان اینکه: از دیدگاه امام راحل(ره)- بنیانگذار بسیج- در معنای خاص خود، موضوع بسیج، سابقه تاریخی طولانی مدتی دارد گفت: از منظر ایشان پیشینه بسیج به بیداری قوم بنی اسرائیل و قیام آن قوم بر ضد ظلم فرعونی به فرمان حضرت موسی( ع) و نیز اجتماع اصحاب صفه در برابر ظلم اشراف بت پرست مکه به دعوت حضرت رسول اکرم (ص) بر می گردد.

فرهاد براتی اظهار داشت: در نیم قرن اخیر می توان گفت که قیام پانزده خرداد 42 در برابر ظلم و خیانت رژیم پهلوی و استمرار این مبارزه تا سرنگونی حکومت شاهنشاهی در بهمن 57 دارای ماهیت بسیجی است.

براتی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام (ره) و در راستای تشکیل ارتش بیست میلیونی در 5 آذر 58 سازمان بسیج تشکیل شد و پس از تصویب مجلس شورای اسلامی در دی ماه 59 قانونی و رسمیت یافت و به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تعلق گرفت و امروزه به اشکال مختلف تحت عناوین بسیج دانش آموزی،دانشجویی، اساتید، طلاب و روحانیون، ادارات و مساجد فعالیت دارد.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که می فرمایند بسیج یعنی عنصر مومن انقلابی علاقمند به میهن و و کلام حضرت امام راحل( ره) که با اوصافی همچون شجره طیبه، مدرسه عشق، مکتب شاهدان و شهیدان گمنام، میقات پابرهنگان، معراج اندیشه پاک اسلامی و لشکر مخلص خدا از بسیج تعبیر شده است گفت:  آنچه از بیانات امام راحل و رهبر معظم انقلاب استنباط می شود فلسفه ایجاد بسیج و تداوم حرکت آن در حقیقت دفاع از اسلام و انقلاب و میهن است.

 وی در پایان بیان داشت: لازم است با آگاهی از فلسفه ایجاد بسیج و اهداف آن و تخلق به اخلاق اسلامی در این عرصه گام نهاد تا ان شاء الله شاهد تحقق آرمان های حضرت امام و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر اشاعه تفکر بسیجی باشیم.

در پایان این آین آیین با اهدای لوح تقدیر از زحمات دکتر مسلم عباسی مسئول پیشین بسیج اساتید تجلیل شد و با تقدیم حکم مسئولیت به دکتر علی غفارپناه، وی به عنوان مسئول جدید بسیج اساتید این دانشگاه انتخاب شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۴۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: ۲۲۰۰ گروه جهادی تخصصی و عمومی با همکاری و مشارکت بسیج سازندگی نواحی توابع، توانسته‌اند خدمات ارزنده‌ای به مناطق محروم و کم‌برخوردار استان ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، امیرحمزه خزایی امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با تبریک سالروز تشکیل بسیج سازندگی در توضیح برنامه‌ای این هفته، اظهار کرد: ۳۳۰ برنامه برای هفته بسیج از تاریخ ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی شده که تعدادی اجرا و تعدادی دیگر در حال اجرا است.

وی با اشاره به اهم فعالیت‌های بسیج سازندگی طی دو سال اخیر، افزود: بسیج در کنار سایر وظایف و مأموریت‌ها در راستای حفاظت و حراست از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی توانسته است با محوریت بسیج سازندگی و با به‌کارگیری تمام امکانات و تجهیزات در مناطق محروم و کم‌برخوردار اقدامات خوبی در بحث خدمت‌رسانی بی‌منت و باافتخار داشته باشد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این سازمان در استان با به‌کارگیری ۲۲۰۰ گروه جهادی تخصصی و عمومی با همکاری و مشارکت بسیج سازندگی نواحی توابع توانسته خدمات خوب و ارزنده‌ای به مناطق محروم و کم‌برخوردار داشته باشد.

خزایی اضافه کرد: احداث و مرمت بیش از ۱۳۰۰ پروژه منازل نیازمندان، مساجد، غسالخانه‌ها، خانه‌های عالم روستایی، ساخت و مشارکت در ترمیم ۲۰۰ واحد کمیته امداد، آسفالت بیش از ۳۰ کیلومتر راه روستایی با مشارکت اداره کل راهداری استان، ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل نیازمندان و سایر امکان مورد هدف انجام شده است.

وی تصریح کرد: توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم‌التحریر، اهدای بیش از ۲۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف، کمک به آزادسازی بیش از ۱۷۰۰ زندانی جرایم غیرعمد، تهیه بیش از ۹۰۰۰ متر فرش سجاده‌ای برای مساجد روستایی و محلات کم‌برخوردار، نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی با هدف اشتغال پایدار به عنوان بخشی از خدمات این سازمان در حوزه غیر عمرانی است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، اضافه کرد: سازمان بسیج سازندگی استان طی سال گذشته برای بیش از ۱۸۶۰ نفر شغل‌های خرد، خانگی و کارگاه‌های تولیدی پایدار ایجاد می‌کند.

خزایی در خصوص سهم بسیج سازندگی استان با اشاره به اعتبارات سال ۱۴۰۲ مربوط به جز ۲ بند «ب» تبصره ۱۶، گفت: تاکنون با پرداخت بیش از ۱۴۵ میلیارد تومان تسهیلات توانستیم برای بیش از یک‌هزار نفر در استان شغل‌های پایدار ایجاد کنیم.

وی افزود: ایجاد ۱۵۰۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۸۹ تعاونی بسیج از دیگر خدمات بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در راستای ایجاد اشتغال پایدار در سطح استان انجام شده است.

کد خبر 751078

دیگر خبرها

  • معرفی ویژه برنامه‌های رادیو در جشن میلاد حضرت معصومه (س)
  • آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار می‌شود
  • جشن روز دختر در دانشگاه‌های کرمان برگزار می‌شود/تشریح برنامه های دهه کرامت
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • مشارکت بسیج در واکسیانسیون دام
  • آیین رونمایی از کتاب عکس «مشهد در روزگار انقلاب»
  • گسترش فرهنگ جهادی از کار جهادی مهم‌تر است
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد